0

پاستاي آتش و يخ

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاستاي آتش و يخ
سه شنبه 7 دی 1389  5:05 PM

 

پاستاي آتش و يخ

مواد لازم:

2/3 پيمانه ريحان تازه يا جعفري(خورد شده)

800 گرم گوجه ريز شده

1/5 قاشق چايخوري پودر سير

170 تا 200 گرم زيتون خورد شده (ترجيحاً سياه)

1.5 پيمانه روغن زيتون

1 قاشق چايخوري نمك

1/2 پيمانه پيازچه يا موسير خورد شده

1/2 پيمانه گوجه خشك شده

1 قاشق چايخوري فلفل قرمز

170 گرم پنير رنده شده

450 گرم پاستاي فارفاله(از پنه يا روتيني هم مي‌شود استفاده كرد)



دستور طبخ:

در يك كاسه بزرگ ريحان، گوجه ريز شده، سير، زيتون، روغن زيتون، نمك، فلفل، پيازچه، گوجه خشك شده و فلفل قرمز را با هم مخلوط كنيد. روي ظرف را بپوشانيد و براي چند ساعت يا يك شب در يخچال قرار دهيد.

دو ساعت قبل از سرو كردن غذا ظرف را از يخچال خارج كنيد تا مواد به دماي اتاق برسند.

در يك قابلمه بزرگ آب جوش كه در آن نمك ريخته‌ايد پاستا را بپزيد(از دستور طبخ پاستا در بخش غذاهاي فرنگي استفاده كنيد) و سپس آن را آب بكشيد.

سسي كه به دماي اتاق رسيده است را با پاستاي پخته شده مخلوط كنيد.

در صورت تمايل غذا را با پنير رنده شده شده تزيين كنيد.

غذا براي 6 تا 8 نفر آدم كم خوراك كفايت مي‌كند.

ممكن است روغن زياد براي شما ضرر داشته باشد و يا تمايلي به مصرف اين همه روغن نداشته باشيد. اين حجم روغن غذا را بسيار سنگين مي‌كند. مي‌توانيد ميزان روغن را تا نصف پيمانه كاهش دهيد.

نكته ديگر اين كه مي‌توانيد پاستاي آماده شده را همراه با سس يك روز ديگر در يخچال قرار دهيد و آن را به عنوان سالاد سرد مصرف كنيد.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها