«باناناهانی میلک» یا همان دسر موز و عسلِ خودمان!
چهارشنبه 9 دی 1394 12:35 PM
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: برای کسانی که به موز علاقه دارند یک دسر فوق العاده داریم. ترکیب موز با عسل همیشه خوشمزه است، به همین دلیل از شیر عسلی در این دسر استفاده کرده ایم.
مواد لازم:
روش تهیه:
1. قوطی شیرعسلیها را به صورت در بسته به مدت 10 ساعت درون یک قابلمه حاوی آب بگذارید تا بجوشد و رنگ شیرعسلیها کاراملی شود، سپس در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
2. موزها را له کنید و به همراه شیرعسلی، خامه صبحانه، پنیر ماسکارپونه، اسانس موز به دلخواه و رنگ زرد با همزن بزنید تا یکدست شود.
3. لیوانهای کوچک دسری را برداشته کف آن را به اندازه 1/3 لیوان کیک ساده شکلاتی یا وانیلی پودر کنید و بریزید، سپس مایه باناناهانی میلک را ریخته و مجددا از بریلوی شفاف روی کرم ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.
4. درصورت دلخواه میتوانید از رنگ زرد برای بریلو نیز استفاده کنید. بریلو باعث میشود کرم باناناهانی کدر و سیاه نشود.
نکته: بریلوی شفاف را میتوانید از لوازم قنادی تهیه کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست