0

نداي بي‌صدا

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

نداي بي‌صدا
شنبه 28 آذر 1394  9:39 AM

به نداي درونت گوش كن، آن‌جايي كه بي‌صدا حرف‌هاي باارزشي را برايت هجي مي‌كند، به نداي درونت گوش كن، آن‌جايي كه در اوج رنج و سختي آرامت مي‌كند...

به نداي درونت گوش كن، آن‌جايي كه بي‌صدا حرف‌هاي باارزشي را برايت هجي مي‌كند، به نداي درونت گوش كن، آن‌جايي كه در اوج رنج و سختي آرامت مي‌كند و گويي باز بي‌صدا تو را به سوي آن‌چه از آن خبر نداري صدا مي‌زند، به سوي نور، آن‌جايي كه توقف كرده‌اي و حس مي‌كني هيچ نيرويي براي حركت نداري، ناگاه با اين نداي نهاني پر از انرژي زيستن مي‌شوي. راستي، تو دوست خوبم،‌ آيا تا به حالا شده بر سر ترديدها، دودلي‌ها و دوراهي‌ها مانده باشي و اين نداي دروني‌ات بهترين راه را نشانت بدهد؟ اما چرا گاهي ما به آن اطمينان نمي‌كنيم، چرا گاهي حتي حاضر نيستيم براي امتحان هم كه شده، دقيق به اين صدا گوش كنيم؟ از تو مي‌پرسم، آيا تا حالا شده كاري را كه از صميم قلب دوست داري انجام دهي، ‌فقط به خاطر حرف ديگران و فقط و فقط به خاطر اين ديگراني كه فقط حرف مي‌زنند، ناديده بگيري؟ آيا تا حالا شده كاري را كه از صميم قلب دوست داري انجام دهي،‌ فقط و فقط به خاطر اين‌كه با استدلال عقل جور در نمي‌آيد، آن هم با استدلال‌هايي كه خيلي وقت‌ها اشتباه مي‌كنند ناديده بگيري؟ اصلا تا حالا شده فكر كني چرا اين‌قدر از ته دل دوست داري آن كار را انجام دهي؟ شايد مسير زندگي‌ات با همان كار كوچك زير و رو شود، شايد با همان يك كار، كار بزرگي انجام دهي؟ راستي كه چه راهنماي بزرگي در درون خود داريم و به آن بي‌اعتناييم و ساده از كنار صداي آن مي‌گذريم.

و اما از ميان انسان‌ها، بعضي‌ها مي‌گويند، دلم مي‌خواهد. بعضي‌ها مي‌گويند، دلم گواهي مي‌دهد. بعضي‌ها مي‌گويند، به دلم افتاده، بعضي‌ها مي‌گويند .... و خدا هم مي‌گويد كه من در دل مومن جاي دارم. آري دل جايگاه خداست. جايگاه نداي خدايي است، جايگاه عشق و پاكي است و از دل فقط پاكي و صداقت و عشق مي‌تراود. پس دوست خوبم تو هم گاهي سكوت كن و به سكوت بلند درونت گوش كن. شايد در اين سكوت بلند و پر از صدا پاسخي را كه مدت‌ها دنبالش مي‌گشتي، پيدا كني. و به ياد داشته باش، قلب تو جايي است كه ايمان به خودت از آن‌جا آغاز مي‌شود و به بار مي‌نشيند و به راستي كه: "بزرگ‌ترين اعجازها قدرت ايمان است."

منبع: آمنه فرشادي-مجله موفقیت

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها