0

شهرهای ایران(کجا بریم ؟)

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:شهرهای ایران(کجا بریم ؟)
جمعه 13 آذر 1394  1:21 PM

شهر عمادده از توابع بخش صحرای باغ در شهرستان لارستان در جنوب استان فارس در ایران واقع شده‌است. این شهر در « بخش صحرای باغ » آخرین مرز لارستان واستان فارس به استان هرمزگان است. عمادده تنها شهر صحرای باغ می‌باشد.

جمعیت

جمعیتش در حدود ۵٫۰۰۰ نفر می‌باشد. البته در اطراف عمادده چند روستای کوچک وجود دارد که تعداد جمعیت آنها در حدود ۱۰۰۰ نفر می‌رسد.

پیشینهٔ تاریخی
در دوران بسیار دور نام این روستا «آستاس» بوده‌است. در قرن هفتم هجری قمری یکی از علماء شریعت بنام «عماد انصاری» ملقب به (عماد الدین) در این روستا «استاس» سکنا می‌شود، بعد از مرگ او شهر از «آستاس» به «عمادده» تغییر نام می‌یابد. به روایتی دیگر چون این روستا از روستاههای دیگر بزرگ‌تر بوده آن را پایه و ستون که در عربی به آن عماد گویند. به گویش محلی این شهر «مَیدِه» نامیده می‌شود، برخی که از نژاد عرب هستند که روستارا «سَیــِدَه» نام گذاری کرده‌اند. شهر عمادده کنونی بر روی انقاض ده تاریخی آستاس بنا شده‌است. اکنون نیز در نزدیکی این شهر، روستای کوچکی با همین نام (استاس) همچنان پا برجاست.

بناهای تاریخی
از بناهای تاریخی که در شهر عمادده بر جای مانده‌است، می‌توان از بارگاه سید ابوالفضل شاه سیف الله قتّال از بزرگان قرن هفتم هجری، غاری باستانی متعلق به دوره زرتشتیان مشهور به نام بنوو نام برد و همچنین قلعه قلات و سنگ نوشته‌هایی که گویا از مقابر قدیمی به دست آمده‌است، نام برد. همچنین آرامگاه سید محمد عمر سیف الله القتال در این روستا واقع است.

روستاهای اطراف
روستاهای کوچکی نیز در اطراف عمادده وجود دارد که عبارت‌اند از: حسین آباد، حاجی آباد، بنو، تل کشی، چاه ریگی، آبکوهی، بند و بست، استاس و… شهر عمادده در ۱۹ کیلومتری روستای باغ و در ۱۸ کیلومتری مغرب روستای کارگاه واقع شده‌است و در زیر کوه گاوبست قرار دارد.

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها