0

کیک هل و گلاب

 
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1391 
تعداد پست ها : 35499
محل سکونت : گیلان

پاسخ به:کیک هل و گلاب دستور دوم
پنج شنبه 5 آذر 1394  12:13 PM

 

 

این کیک فوق العاده خوش عطر و خوش طعمه و برای مراسم های مذهبی و مولودی گزینه مناسبیه

مواد لازم:

تخم مرغ :3 عدد

شکر :1و 1/2 پیمانه پلوپز

روغن مایع:نصف پیمانه

شیر یا ماست:نصف پیمانه

هل ساییده:1 ق سوپخوری

گلاب درجه 1:1 ق سوپخوری

زعفران دم شده غلیظ:1 ق سوپخوری

آرد:2 و 1/4 پ پلوپز

ب پ :1 ق چایخوری

جوش شیرین:1 ق چایخوری

پودر پسته یا کنجد یا پودر نارگیل برای تزئین

کیک هل و گلاب بسیار خوش عطر و خوش طعم! +عکس

 

طرز تهیه:

زرده و سفیده رو از هم جدا کنی..سفیده ها رو آنقدر بزنید تا سفید و پفی بشه..زرده رو در ظرفی جداگانه با شکر بزنید تا کرمی و کشدار شود

روغن،ماست یا شیر ،هل ،گلاب،زعفران را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه با همزن هم بزنیدمخلوط زرده را با لیسک به خورد سفیده بدید تا با هم مخلوط شوند

آرد رو با جوش شیرین و بیکینگ پودر سه بار الک کنید و با لیسک به مواد اضافه کنید و آرام  و از یک جهت مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند

ترجیحا قالب مستطیلی 20*30با ارتفاع حداقل 5 سانت(اینکیک خوب پف میکنه) رو چرب کنید و و مواد رو در قالب بریزید و روی اون پودر پسته و کنجد یا هرچیزی که دوست داشتید بریزید و در فر از پیش گرم شده و در طبقه وسط  و با درجه ی 180 به مدت 30 الی 45 دقیقه(تست کنید )قرار دهید

پس از خنک شدن کیک را به صورت شطرنجی برش بزنید و سرو کنید...با این میزان مواد حداقل 20 برش کیک خواهید داشت

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها