0

ارتباط مصرف چربيهاي حيواني با بروز سرطان سينه در زنان

 
omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 7483
محل سکونت : تهران

ارتباط مصرف چربيهاي حيواني با بروز سرطان سينه در زنان
دوشنبه 6 دی 1389  1:24 AM

براساس جديدترين تحقيقات به عمل آمده , زنان جواني كه گوشت قرمز و فرآورده هاي لبني پرچرب مصرف مي كنند , درمعرض خطر ابتلا به سرطان سينه قرار دارند.
به گزارش خبرگزاري رويترز از واشينگتن , محققان در نشريه موسسه ملي سرطان نوشتند , اين تحقيق گواه ديگري است دال بر اينكه زنان بايد مصرف غذاهاي پرچرب را كاهش داده و مقادير بيشتري ميوه , سبزيجات و غلات مصرف كنند.
« يونيانگ چو » از دانشكده پزشكي هاروارد و بيمارستان زنان و بريگهام وضعيت زنان داراي بيشترين مصرف چربي را با گروه مصرف كننده كمترين مقدار مقايسه كردند و دريافتند زناني كه غذاهاي پرچرب بيشتري مصرف مي كنند , 33 درصد بيشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سينه تهاجمي قرار دارند.
چائو مي گويد : اين تحقيق در نوع خود منحصربفرد است , زيرا زنان شركت كننده در اين تحقيق به سن يائسگي نرسيده بودند.
روند ظهور و بروز سرطان سينه سالها بطول مي انجامد.
اگرچه معمولا اين سرطان پس از يائسگي بروز مي كند , اما شناسايي عوامل اوليه بروز آن در زندگي يك زن بسيار بااهميت است .
زناني كه در معرض خطر ابتلا به سرطان سينه قرار داشتند بطور متوسط 23 درصد كالري از چربي حيواني را مصرف مي كردند و اين رقم در گروه كمترين خطر 12 درصد بود.
چربيهاي گياهي و نباتي همچون روغن زيتون در بروز سرطان سينه تاثيري ندارد.
چائو گفت : مادريافتيم انواع خاصي از چربي با خطر ابتلا به سرطان سينه مرتبط است .
به گزارش خبرگزاري جمهوري اسلامي , چائو افزود : ما در تحقيقات خود خطر بالاتر ابتلا به سرطان سينه را در بين زناني كه در طول دهه 20 , 30 و 40 سالگي خود غذاهاي پرچرب حيواني مانند گوشت قرمز , پنير , بستني و كره مصرف مي كردند , كشف كرديم .
وي خاطر نشان كرد : مصرف كمتر گوشت قرمز و فرآورده هاي لبني پرچرب در كاهش خطر ابتلا به بيماري قلبي نيز مفيد است .
بيماري قلبي عامل اصلي مرگ و مير در بين زنان و مردان كشورهاي صنعتي است .
روزنامه جمهوري اسلامي 02/05/1382

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها