0

آشنایی با شهیدان کربلا

 
bigharar
bigharar
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 2301

نُعيم بن عِجلان‏
دوشنبه 18 آبان 1394  4:41 PM

نُعيم بن عِجلان

«السَّلامُ عَلى نُعَيْمِ بْنِ الْعِجلانِ الْانْصارى‏»
وى از اصحاب امام حسين عليه السلام و از طايفه خزرج است.او و دو برادرش، نَظْر و نعمان، رسول خدا صلى الله عليه و آله را درك كردند و در جنگ صفين از سپاهيان على صلى الله عليه و آله بودند؛ و آن حضرت برادرش نعمان را بر ولايت بحرين گمارد.
برادران او در زمان امام حسن عليه السلام از دنيا رفتند؛ و نعيم در كوفه مى‏زيست. پس از آمدن امام حسين عليه السلام به عراق از كوفه خارج شد و به امام حسين عليه السلام پيوست و در روز عاشورا در نخستين حمله لشكريان ابن سعد شهيد شد.
نضر، نعمان و نعيم، سه برادر، از اصحاب اميرمؤمنين (ع) بودند و در صفين کوششهائي داشته اند که مشهور و مذکور است. هر سه تن دلير و شاعر بوده اند. نضر و نعمان پيش از واقعه ي کربلا درگذشتند ولي نعيم در کوفه به زندگي ادامه داد و چون حسين (عليه السلام) وارد عراق شد، به سوي او رفت و همراه او بود و در دهم محرم به ميدان رفت و در حمله نخست کشته شد.

من مبتلایم مبتلای ابتلایت
                          من بیقرارم بیقرار کربلایت

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها