0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

قالیباف : از مردم عذرمی‌خواهیم که بضاعتمان همین بود
پنج شنبه 5 مرداد 1396  8:05 AM

قالیباف :از مردم عذرمی‌خواهیم که بضاعتمان همین بود

شهردار تهران گفت: در این دوره مدیریتی همه بضاعت خودمان را پای کار آورده ایم، خداوند را شاکریم اما اینکه بضاعت ما نتوانست همه مشکلات مردم را حل کند، عذرخواهی می‌کنم. به گزارش خبرگزاری صداوسیما قالیباف گفت: با تلاش همکارانم در مجموعه شهرداری تهران در این دوره مدیریتی از این باب که همه بضاعت خودمان را پای کار آورده ایم، خداوند را شاکریم اما از این باب که این بضاعت ما نتوانست همه مشکلات شما مردم عزیز خصوصا در جنوب شهر را حل و فصل کند از شما مردم عزیز عذرخواهی می‌کنم. محمدباقر قالیباف دیروزدر آیین بهره برداری همزمان از تونل و زیرگذر شهید ضربعلی زاده و 7 پروژه عمرانی پایتخت گفت: خداوند را شاکرم که این توفیق و نعمت را به بنده داد تا نزدیک به 12 سال افتخار خادمی شما مردم عزیز، خصوصا مردم جنوب شهر را داشته باشم که همه انقلاب، نظام، عزت، استقلال و آزادی را به برکت مجاهدت‌ها  و رشادت‌های آنان داریم. وی تاکید کرد: این مردم همیشه برای حفظ  وطن، عزت اسلام و مسلمین، امنیت و پیشرفت کشور جان خود را بدون هیچ توقعی عرضه کردند و اگر امروز کشور با این صلابت و قدرت ایستاده، به برکت خون شهدا و رشادت‌ها  و مجاهدت‌های مردم عزیز است.قالیباف گفت: به سهم خودمان تلاش کردیم در این فرصت خدمت، لحظه‌ای برای کار و تلاش درنگ نکنیم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها