0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

مرعشی: از کاندیداتوری شهرداری تهران انصراف نداده‌ام
سه شنبه 3 مرداد 1396  8:49 AM

مرعشی: از کاندیداتوری شهرداری تهران انصراف نداده‌ام

حسین مرعشی در واکنش به خبری درخصوص انصرافش از نامزدی شهرداری تهران به ایلنا گفت: من از کاندیداتوری شهرداری تهران انصراف نداده‌ام اساسا خلق و خوی من اینگونه است که هیچ‌گاه دوستانم را تنها نمی‌گذارم. وی تأکید کرد: البته آقای نجفی در حال تهیه برنامه است و من هم به آقای نجفی در این راه کمک می‌کنم. در واقع ترجیح و اولویت خود من آقای نجفی است اما این به معنای انصراف از کاندیداتوری شهرداری تهران نیست. این عضو حزب کارگزاران سازندگی تصریح کرد: تا زمانی که تکلیف آقای نجفی برای حضور در شهرداری تهران روشن نشده انصراف و یا قطعیت کاندیداتوری‌ام را به صلاح نمی‌دانم. غلامحسین کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی ضمن رد برخی اخبار منتشر شده مبنی بر انصراف حسین مرعشی از شهرداری تهران، گفت:‌ آقای مرعشی در مجموع بنای رقابت با آقای نجفی را ندارد و اگر آقای نجفی نهایتا در دولت دوازدهم یا جای دیگر مشغول نشوند و تصمیم شورای شهر نیز انتخاب ایشان باشد، آقای مرعشی کنار خواهد رفت اما فعلا چنین اتفاقی نیفتاده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها