پاسخ به:اخبار کوتاه
یک شنبه 6 دی 1394 8:30 AM
فارس -جمعی از دانشجویان بورسیه در نامهای به رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس خواستار ارجاع پرونده بورسیه ها به قوه قضائیه شدند.در بخشی از این نامه آمده است: آیا قرار نیست مسئولان نظارت بر عملکرد فتنه گران مستقر در وزارت علوم را به دست محاکم صالحه قضایی بسپارند؟ از شما انتظار داریم این پروژه که بعید نیست سر در دامان سرویس های اطلاعاتی داشته باشد، را به قوه قضائیه بسپارید.
فارس- حداد عادل نماینده تهران در مجلس با تاکید بر اینکه یکی از نشانههای «عاقبت به خیری» ثبات قدم است، گفت: برخی در هر دهه از انقلاب به یک چهره در میآیند.وی تأکید کرد: ازجمله اتفاقاتی که دیدیم سرنوشت نوع آدمهایی بود که آن روز شعار اقتصاد تند دولتی و سوسیالیستی را دادند اما امروز از نظر اقتصادی لیبرال شدند و این همان نداشتن ثبات قدم است که به عاقبتبهخیری نمیرسد.
ایلنا- به گفته نعمتی مدیر روابط عمومی صداو سیما جلسهای در شبکه سه با حضور مدیران برای پخش مصاحبه عادل فردوسیپور با ظریف برگزار خواهد شد اما هنوز هیچ گمانهزنی درباره نتیجه قطعی این جلسه مشخص نیست. از سوی دیگر این خبرگزاری خبر داد، قرار بوده شورای عالی نظارت بر صداوسیما نیز جلسهای درباره همین موضوع برگزار کند که هنوز جزئیاتی از آن مخابره نشده است.
خبرگزاری صداوسیما- رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی الحدث گفته است: سوریه، ایران، عراق و روسیه ائتلاف چهارجانبه ای را در بغداد تشکیل دادند و از ترکیه خواستند تا به آن بپیوندد، اما من به ولادیمیر پوتین گفتم من نمی توانم در کنار رئیس جمهوری بنشینم که مشروعیت او را به رسمیت نمی شناسم.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست