پاسخ به:اخبار کوتاه
شنبه 5 دی 1394 7:32 AM

سرکرده گروه تروریستی موسوم به جیش الاسلام در حمله هوایی ارتش سوریه درحومه دمشق به هلاکت رسید. به گزارش العالم، خبرگزاری رویترز ، جزئیات بیشتری از عملیات منجر به کشته شدن سرکرده جیش الاسلام مخابره نکرده است. علوش در استان ریف دمشق به فعالیت تروریستی می پرداخت و دوما و عوطه شرقی واقع در حومه دمشق از مهمترین مراکز فعالیت این گروه است. جیش الاسلام با حمایت های مالی و تسلیحاتی عربستان سعودی ایجاد شد.

دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوری خواهان با انتقاد از اظهارات رقیب دموکرات خود در انتخابات ریاست جمهوری، هشدار داد که کلینتون از کارت «زن بودن» خود استفاده می کند. وی گفت: هیلاری، زمانی که تو درباره «میل به تبعیض جنسیتی» اعتراض می کنی، به چه کسی اشاره می کنی؟ من احترام بسیاری برای زنان قائل هستم. مواظب باش! ترامپ این هفته پس از استفاده از یک کلمه مستهجن علیه هیلاری با انتقادات بسیاری رو به رو شد.

در جدید ترین تراژدی پناهندگان برای رفتن به اروپا، حداقل 18 پناهجو بر اثر سرنگونی قایقشان در مسیر حرکت به سمت جزیره یونانی لزبوس، در دریای اژه غرق شدند. قایق چوبی پناهجویان به دلیل موج های بلند دریا، در دو مایلی شهر ساحلی «بادملی ترکیه» در دریای اژه واژگون شد. گارد ساحلی ترکیه، چند جسد از جمله اجساد چند کودک را از دریا پیدا کرد . یک کودک یک ساله نیزنجات پیدا کرد.

ارتش یمن و کمیته های مردمی اعلام کردند که اجرای مرحله اول «گزینه های استراتژیک» خود برای در هم شکستن ائتلاف متجاوز عربی به رهبری عربستان را آغاز کرده اند و در همین راستا پایگاه الفیصل در جنوب عربستان و مرکز تجمع نیروهای ائتلاف در لحج را با موشک هدف قرار داده اند. منابع نظامی تاکید کردند، کنترل بر شهر الخوبه نیز در راستای در هم شکستن ائتلاف عربستانی صورت گرفته است.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست