پاسخ به:اخبار کوتاه
پنج شنبه 26 آذر 1394 8:25 AM

تسنیم - دادستان آرژانتین در اقدامی ضدایرانی از دولت آرژانتین خواست تا شکواییه دادستان ویژه سابق این کشور از رئیسجمهور پیشین را دوباره به جریان بیندازد. دادستان سابق، رئیسجمهور آرژانتین را به سرپوش گذاشتن نقش ایران در بمبگذاری مرکز آمیا متهم کرده بود. فرناندز رئیس جمهور پیشین آرژانتین حاضر به پذیرش اتهامات محافل صهیونیستی علیه ایران نبود. در حالی که دولت جدید این کشور رویکردی ضدایرانی دارد.

ایسنا- فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: صحبتهایی با طرف روسی شده و پیشنهاد خرید تانک تی90 را به ستاد کل نیروهای مسلح دادهایم. سرتیپ پوردستان افزود: در حال حاضر تانک تی72 توسط صنعت دفاعی ما در حال تولید است که تانک خوبی در جنگ به شمار میرود. فرمانده نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: با توجه به ظرفیتهای خوبی که در صنعت دفاعی ما وجود دارد روند ارتقای این صنعت در حال پیشرفت است.

ایلنا – صادق خرازی رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان گفت: اصلاحات، پروژه نیست و اگر اینگونه برداشت شود مانند دو دهه گذشته می شویم، آغاز دارد اما پایان ندارد.وی تاکید کرد:در اسلام هیچ کس رنگین تر از دیگری نیست و من در دیداری که به مناسبت ماه ربیع با رهبری داشتم فرمودند جوانان اصلاح طلب و اصول گرا برای من تفاوتی ندارند بنابراین همه باید حضوری پرشور در انتخابات داشته باشیم.

میزان - نوش آبادی سخنگوی وزارت ارشاد درباره بحث ممنوع التصویری رئیس دولت اصلاحات گفت: وزارت ارشاد قصد دخالت در موضوعاتی را که قوه قضاییه پیگیری میکند ندارد و ما نیز مصالحی را که قوه قضاییه تشخیص داده اجرا می کنیم. ما وظیفه داریم هر کسی تخلف یا تخطی انجام دهد براساس قانون با او برخورد کنیم. وی عنوان کرد: از رسانههایی که حریم را بشکنند حمایت نمیکنیم.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست