0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبار کوتاه
یک شنبه 8 آذر 1394  7:18 AM

کشف گور دسته جمعی جدید در سنجار

همزمان با ادامه پیشروی نیروهای عراقی در استان الانبار و آزادسازی منطقه‌ای دیگر در شهر رمادی، منابع عراقی از کشف یک گور دسته جمعی دیگر در شهر سنجار خبر دادند که جسد 110 ایزدی در داخل آن قرار داشت. پیش از این نیز چند گور دسته جمعی در این شهر کشف شده بود. شهر سنجار که بسیاری از ساکنان آن از کردهای ایزدی بودند، تابستان سال گذشته به تصرف نیروهای داعش در آمد.

 

 

 

 

 

غرق 6کودک پناهجو در دریای اژه

در دو حادثه جداگانه 6 کودک پناهجو که از سواحل ترکیه با قایق راهی یونان بودند، در دریای اژه غرق شده‌اند.  چهار نفر از این کودکان افغان بوده‌اند. این حوادث که  در نزدیکی شهر آیواجیک و بودروم به وقوع پیوست، به مرگ چهار کودک افغان و دو خواهر که ملیت آن ها مشخص نیست انجامیده است. مقامات ترکیه و اتحادیه اروپا قرار است امروزنشست مشترکی را برگزار کنند.

 

 

 

امارات:تغییری درروابط با تل آویو نداریم

وزارت خارجه امارات تاکید کرد که توافق میان آژانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و رژیم صهیونیستی به معنای تغییر در موضع یا روابط ابوظبی با تل‌آویو نیست. پیشتر رژیم صهیونیستی از افتتاح یک دفتر نمایندگی دیپلماتیک در ابوظبی خبر داده بود. با این حال، این اولین بار است که یکی از مسئولان وزارت خارجه اسرائیل در یکی از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس به عنوان نماینده مستقر می‌شود.

 

 

 

22کشته درجنایت جدید بوکوحرام

گروه تروریستی بوکوحرام مسئولیت حمله انتحاری علیه مراسم عزاداری شیعیان نیجریه را که در نزدیکی شهر کانو در شمال این کشور رخ داد و 22 کشته برجای گذاشت، بر عهده گرفت. به رغم حمله تروریستی اعضای گروه شیعیان "جنبش اسلامی نیجریه" راهپیمایی خود از شهر کانو به شهر "زاریا" در ایالت "کادونا" را که محل سکونت "شیخ زکزاکی"، رهبر این جنبش بود، ادامه دادند.

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
ali_kamali siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها