0

--- خورش فسنجان ---

 
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1388 
تعداد پست ها : 25019
محل سکونت : بوشهر

--- خورش فسنجان ---
یک شنبه 5 دی 1389  8:50 PM

  --- خورش فسنجان ---

 

http://picture.marshalclub.org/Archive/16771.aspx

مواد لازم :

مرغ

مغز گردو

پياز

رب انار ( ميتوان به جاي رب انار از آب انار استفاده نمائيد )

شكر

نمك و فلفل

روغن

 

مراحل تهيه:

1) مغز گردو را بعد ار پاك كردن چرخ كنيد و با كمي روغن تفت دهيد اين تفت دادن نبايد طوري باشد كه گردو بسوزد و تلخ شود.

2) زعفران را در كمي آب جوش حل كنيد.

3) پياز را خلال كرده و با روغن تفت دهيد تا اينكه طلائي شود.

4) مرغ – مغز گردو – پياز سرخ شده – كمي نمك و فلفل و مقداري آب زعفران و چهار تا پنج پيمانه آب را در يك ظرف مناسب ريخته و بر روي حرارت ملايم بگذاريد. مي توانيد مرغ را با كمي آب زعفران جداگانه بپزيد و سپس مغز گردو و پياز سرخ شده‚ نمك و فلفل و آب را به آن اضافه نموده و حرارت دهيد.

  ــ  اگر از گوشت چرخ كرده مي خواهيد استفاده نمائيد گوشت و پياز رنده كرده و نمك را با هم مخلوط و ورز دهيد و سپس به صورت قلقل هاي ريز در آورده و باكمي روغن تفت دهيد و سپس با كمي آب زعفران‚ مغز گردو و پياز سرخ كرده نمك و فلفل و آب را در ظرف مناسب ريخته و حرارت دهيد.

5)  بعد از كمي پخت‚ رب انار و شكر را به خورشت اضافه نمائيد.

6)  اگر در زمان پخت مرغ پخته شد ولي هنوز خورشت جا نيفتاده باشد مرغ را از خورشت جدا كرده و بگذاريد كه خورشت آماده شود و در پايان مرغ را به آن اضافه نمائيد.

7)  در آخر پخت بر اساس ترشي و شيريني خورشت شكر اضافه نمائيد .

8)خورشت در پايان پخت به روغن افتاده باشد و آب نداشته باشد در صورتي كه هنوز به روغن نيفتاده باشد ميتوانيد در چندين مرتبه كمي آب سرد به خورشت اضافه نمائيد .

9)   اگر خورشت روي حرارت ملايم در مدت زمان بيشتري پخته شود خوش مزه تر و رنگ آن بهتر مي شود .

    حمید.bmp

 

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها