0

اثر زكات دادن‏

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

اثر زكات دادن‏
یک شنبه 5 دی 1389  12:27 PM

جناب حاج مرادخان حسن شاهي ارسنجاني نقل كرده‏اند در سالي كه بيشتر نواحي فارس به آفت ملخ مبتلا شده بود به قوام‏الملك خبر دادند كه مزرعه‏هاي شما در نواحي فسا تمام به واسطه ملخ از بين رفته.
قوام گفت بايد خودم ببينم، پس به اتفاق ايشان و مرحوم بنان‏الملك و چند نفر ديگر از شيراز حركت كرديم و چون به مزرعه‏هاي قوام رسيديم ديديم تماما خوراك ملخ گرديده به طوري كه يك خوشه سالم نديديم همينطوري كه مي‏رفتيم و تماشا مي‏كرديم به قطعه زميني رسيديم كه تقريبا وسط مزرعه بود، ديديم محصول آن سالم و يك خوشه‏اش هم دست نخورده در حالي كه محصول زمينهاي چهار طرف آن بكلي از بين رفته بود، قوام پرسيد اينجا كي بذر پاشيده و متعلق به كيست؟
گفتند فلان شخصي كه در بازار فسا پاره‏دوزي مي‏كند، گفت مي‏خواهم او را ببينم به من گفتند او را بياور، رفتم او را ديدم و گفتم آقاي قوام تو را طلبيده، گفت من به آقاي قوام كاري ندارم اگر او به من كاري دارد بيايد اينجا. هرطوري بود با خواهش و التماس او را نزد قوام آورديم.
قوام از او پرسيد فلان مزرعه بذرش از تو است و تو كاشته‏اي؟ گفت بلي. قوام پرسيد چه شده كه ملخ همه زراعتها را خورده جز مال تو را؟ گفت: اولاً من مال كسي را نخورده‏ام تا ملخ مال مرا بخورد، ديگر آنكه من هميشه زكات آن را سر خرمن خارج مي‏كنم و به مستحقين مي‏رسانم و مابقي را به خانه‏ام مي‏برم.
قوام‏الملك او را آفرين گفت و از حالش سخت در شگفت شد.
داستانهاي شگفت (سايت دانلود بوك) آيه الله سيد عبدالحسين دستغيب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها