غواص دلاور
سه شنبه 14 مهر 1394 1:44 PM
راوي :همرزم شهيد
شهيد معظم: منوچهر يوسفيان
تاريخ تولد: 24/4/1345
تاريخ شهادت: 22/11/64
محل شهادت: فاو
شب بيستم بهمن ماه سال يكهزار و سيصد و شصت و چهار فرمان آغاز عمليات والفجر 8 از قرارگاه خاتمالانبياء به خطوط مقدم ابلاغ شد، تيپ هميشه پيروز الغدير با 5 گروهان رزمي و 2 گروهان غواصي به دشمن بعثي هجوم برد. شهيد يوسفيان در يكي از گروهانهاي غواصي بود، ساعت 9 شب گروهانهاي غواص، خودشان را به امواج توفندهي اروند سپردند تا خود را به پشت سنگرهاي دشمن برسانند. منوچهر از پشت، دشمن را تار و مار كرد و حلقهي اتصال اين گروهان را با گروهان ديگر برقرار نمود ولي گلولهاي به شانه چپ او اصابت كرد. زخمش به شدت خونريزي داشت در اين حال متوجه شديم يكي از تيربارهاي دشمن باحجم زيادي از آتش راه پيشروي بچهها را سد كرده است و تعداد زيادي به شهادت رسيدهاند، شهيد يوسفيان مهيا شد تا تيربار دشمن را خاموش كند. همرزمان از او خواستند براي مداوا به عقب برگردد و تحت درمان قرار گيرد اما ايشان نپذيرفتند و گفتند: من براي چنين روزي اين همه آموزش ديدهام، حالا وقت استفاده از آن است. در حالي كه زخمش سخت خونريزي داشت به طرف تيربار دشمن راه افتاد، مدت زماني طول نكشيد كه تيربار دشمن خاموش شد و رزمندگان از آتش آن خلاص شدند. بعد از تثبيت مواضع، ما تمام محور را گشتيم اما اثري از منوچهر نبود، نفهميديم كه چگونه و در كجا به شهادت رسيده است.
به نقل از آقاي دكتر علي شكري همرزم و دوست شهيد
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست