0

پناهیان: جناحی کردن دو طیف سیاسی کشور برای من از خندوانه هم خنده دارتر است

mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2617

پاسخ به:پناهیان: جناحی کردن دو طیف سیاسی کشور برای من از خندوانه هم خنده دارتر است
چهارشنبه 18 شهریور 1394  12:54 AM

نقل قول ehsan007060

نقل قول mhzahraee

دوست عزیز این موردی که شما گفتی از چند زاویه قابل بررسی و میشه با تحلیل های مختلف نتایج مختلفی ازش گرفت . شما از قول یک نویسنده نقل و قول کردی و نتیجه گیری کردی در حالی که در مورد این موضوع چندین دلیل ذکر شده مثلا

1.مثلا در پاسخ به این ادعا که نیروهای مردمی تمایلی به رفتن جبهه نداشتند، سردار فضلی جانشین بسیج مستضعفین (فرمانده سابق لشکر سیدالشهدا) در مورد استقبال مردم از جبهه ها می گوید: « برای اجرای عملیات کربلای چهار و عبور از رودخانه اروندرود و تصرف جزیره ام الرصاص ، با کثرت رزمندگانی که در جبهه نمونه آن وجود نداشت، مشکلی نبود... کمبود نیرو نداشتیم.»

2.علیرضا افشار (مسئول اسبق ستاد مرکزی سپاه) نیز در این مورد گفت:«آمار بسیجیان ما در طول عملیات ها ۱۰۰ هزار نفر بود و در پشت عملیات ها کمتر یا بیشتر می شد. البته نیروی کادر سپاه و یگان های ارتش که علاوه بر کادر عمدتاً از سرباز استفاده می کردند را نیز باید به آن اضافه کرد. فکر می کنم با نیروهای ستادی عدد ۵۰۰ هزار نفر را تشکیل می دادند. تعداد بسیجیان جبهه رفته ما نیز حدود یک میلیون نفر می شد... .»

پس ده ها علت میشه یرای خاتمه جنگ ذکر کرد و نتیجه گیری با یک دلیل بنظرم کار علمی نباشه!

سلام

اینجا جای مناسبی برای این بحث نیست.

آن مورد را هم بنده فقط بشکل خیلی خیلی خلاصه نقل قول کردم و نتیجه گرفتم.

اگر علاقه مند به پیگیری این مبحث هستید پیشنهاد می کنم کتاب معرفی شده را مطالعه فرمایید چون بسیار مستند است و بجای نتیجه گیریهای شخصی و جبهه گیریهای احساسی، بر اساس اسناد و مدارک و اعترافات خود افراد، در برابر جهتگیریهای آنها موضع گرفته است.

موفق باشید

تشکرات از این پست
ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها