0

(مرگ مشكوك !!! (خنده

 
masomezare4
masomezare4
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 3091
محل سکونت : یزد

(مرگ مشكوك !!! (خنده
سه شنبه 16 تیر 1394  2:35 AM

 

چند وقتي بود در بخش مراقبت هاي ويژه يك بيمارستان ، بيماران يك تخت بخصوص در حدود ساعت 10صبح روزهاي يكشنبه جان مي سپردند و اين موضوع ربطي به نوع بيماري و شدت وضعف مرض آنان نداشت.

اين مسئله باعث شگفتي پزشكان آن بخش شده بود به طوري كه بعضي آن را با مسائل ماوراي طبيعي و بعضي ديگر با خرافات و ارواح و اجنه و موارد ديگر در ارتباط مي دانستند.كسي قادر به حل اين مسئله نبود كه چرا بيمار آن تخت درست در ساعت 10 صبح روزهاي يكشنبه مي ميرد

.به همين دليل گروهي از پزشكان متخصص براي بررسي موضوع تشكيل جلسه دادند و پس از بحث و تبادل نظر تصميم بر اين شد كه در اولين يكشنبه ، چند دقيقه قبل از ساعت 10در محل مذكور براي مشاهده اين پديده عجيب و غريب حاضر شوند.


در محل و ساعت موعود ، بعضي صليب كوچكي در دست گرفته و در حال دعا بودند، بعضي دوربين فيلمبرداري با خود آورده و … 

دو دقيقه به ساعت 10 مانده بود كه « جانسون » نظافتچي پاره وقت روزهاي يكشنبه وارد اتاق شد. دوشاخه برق دستگاه حفظ حيات را از پريز برق درآورد و دوشاخه جاروبرقي خود را به پريز زد و مشغول كار شد ..!!

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها