پاسخ به:اتاق چت راسخون
شنبه 22 آبان 1400 4:50 AM
سلام به حضار غایب و حاضر انجمن.....سرمای پاییز بدئن باران و برف.....خدایا رحمی بفرما
جمعه رفته بودم الیگودرزلرستان....شب که برمی گشتیم..باران شروع شد....طرفای داران و دامنه اینقدر برف سنگین میومد که با دنده دو حرکت میکردم....چند بار خواستم نگه دارم...چون واقعا نمی تونستم جلومو ببینم....تاریک هم بود.........عده ای هم نگه داشته بودن داشتن فیلم برداری میکردن....منم حسابی ترسیده بودم .از وسط جاده حرکت میکردم به اخوی هم گفتم شما مواظب خط وسط جاده باش که روی اون بریم جلو....برف پاکن با سرعت تند کار میکرد...حریف برفا نمیشد.....البته نیم ساعت بیشتر نبود....بعد هرچه به طرف اصفهان اومدیم.....کم شد و نزدیکای اصفهان جاده خشک بود....خلق النسان ضعیف.....خیلی باحال بودولی همراه ترس از خارج شدن از جاده...یا تصادف...ممنفهمیدم بعدش اون برف ادامه داشت یا نه..
علیک سلام
هم بفکرخودتون باشین هم چشم براهاتون
چشم حتما...بادمجان بم آفت نداره....یک شب رویایی بود...حقیقتا تو این چند سال اینقدر نترسیده بودم.....البته 5سال پیش اواخر عمر داعش رفتم کربلا...یک روز زد بسرم برم برم کاظمین ..من و عدهای ایرانی 4 زن و بقیه مرد...ساعت 6 غروب سوار شدیم به طرف کاظمین....راننده عرب ما را از بیراهه برد چون ترافیک زیادی بود...ایام اربعین بود....نامرد خوشو داعشی جا زد....من تا حدودی حرفاشو می فهمیدم..وقتی با تلفن حرف میزد...یه جا گفت چند تا مسافر ایرانی دارم...ببرم تحویل بدم و برگردم....بعد هم هی بلند بلند میگفت...( انا عضو في داعش برمز 11. اين يجب ان احضر هذه )...یک عرب هم باهاش بود..گردن کلفت و زمخت و نپخته...هیکلی....از بس داعش داعش کرد...یکی از زنها غش کرد...(.یه جورایی میدونستم شوخی میکنه...من پشت سر راننده بودم...حقیقت منم یک لحظه ترسیدم.)..و خیلی ناراحت شدم برا زنها...بعد ازش خواهش کردم ..شوخی نکنه....بعد که دید قضییه ترس جدی شده...نگه داشت برامون آب آورد...گوشی خودشو که عکس علمای شعیه داشت نشان داد...که من رزمنده هستیم ..اینجا خبری از داعش نیست..نترسید....یه نیم ساعت بعد که رفتیم جلو...حرم امام کاظم را که دیدیم آرام شدیم....عربه نامرد..تا حرم را نشون داد میگفت...داعش داعش....بلند بلند مبخندید....
سلام،چی جااب نمی دونستم عربهاهم مثل بهلول شوخی بلدن،دردوران دبیرستان هم یادش بخیرکتاب انگلیسی جوکهای انگلیسی داشت اماچون متناسب بافرهنگ اونابودحاوی اصطلاحات بود