0

اتاق چت راسخون

fatemeh74
fatemeh74
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6608

پاسخ به:اتاق چت راسخون
دوشنبه 26 مهر 1400  2:01 PM

نقل قول borkhar

آجی اجازه!

من یه چیزی رو اعتراف کنم؟:+)

حسین ما همش میگه معلما خودشون که کاری نمیکنن میان تکلیف و مشق به ما میدن و بعد میرن می‌خوابن:-))

ولی واقعا بعضی از معلمای دلسوز با مجازی شدن کارشون بیشتر شده....و البته یه سری هم کامل برعکس....

آجی معلم پارسال حسین اینقدر دلسوز و پر کار بود....تک به تک همه درسا رو چک میکرد...اشکالات رو می‌گرفت و می‌گفت فلان مشقتو درست کن منتظرم برام بفرستی درستشو...نمیفرستادی پیام میداد مثلن حسین تکلیفت چی شد؟!

آخر سال بنده خدا پیام داده بود گردن درد گرفتم....خیلی معلم خوبی بود...

ولی امسال آجی همه رو با هم میبینه...به همه هم میگه درسته...ما نمی دونیم کی درست حل می‌کنه کی نا درست...

عجب گل پسری 🙃😃

آجی من برنامه روزانم  اینه صبح زود بیدار بشم،مطالب تدریس رو آماده کنم برای ارسال و برنامه ریزیم رو مرور کنم ۸ تا ۱۰ و نیم و گاهی وقتا تا ۱۱ میرم تو اتاق درم میبندم که ترنم نیاد، مامانم هر روز صبح میاد پیش ترنم که وقتی بیدار شد بهش برسه.منم باید با صدای آهسته ویس بدم که صدامو  کمتر بشنوه وگرنه گریه میکنه میخواد بیاد تو اتاق پیشم.خلاصه پرسش و پاسخ و رفع اشکال و تدریس داریم تا ۱۱.بعدش هم که کلاس مجازی تموم میشه باید پاسخگوی سوالات بچه ها باشم و تکالیف روز قبل شون رو بررسی کنم و بازخورد بدم و گاهی از پاسخ درست ضبط کنم و براشون بفرستم ،و تکالیف فرداشون  هم آماده کنم و بفرستم.بعدش هم مطالب روز بعد رو ضبط کنم و دسته بندی کنم خلاصه کل روز درگیرم

تشکرات از این پست
amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها