پاسخ به:اتاق چت راسخون
جمعه 26 تیر 1394 1:36 PM
سلام بر کاربری که نام امام دوازده رو انتخاب کرده.
لطفا در همان تاریخی که اشاره کردین یک پست از من به من نشون بدین که آقایون سایت رو داداش خطاب کرده باشم؟
اسم همه رو با عکس آوردین! خیلی راحت ما رو متهم کردین!
اول اینکه کسی احساس می کنه حتی با خوندن یک متن در گناه میفته حتما و قطعا باید از خوندن متن خودداری کنه. این گناه شماست که با خوندن سلام و احوالپرسی و حرفهای ما با اینکه میدونستید به گناه آلوده میشین باز اینها رو دنبال کردین!
نه ادعای ایمانی می کنم و نه در حدی هستم که بخوام بگم دین و ایمانم بهتر از هیچ کدوم از افرادی هست که میشناسم. نه! ولی خدا کمی عقل و شعور بهم داده . مصون از گناه و اشتباه هم نیستم که اگر دلم میخواست هزار سایت غیر از راسخون برای هدفی که شما میگین و گاهی فکر می کنید ما دنبالشیم وجود داره. تازه با آزادی کامل.
اومدین خیلی راحت با ذکر آمار و ارقام یک جمعی رو متهم کردین و فکر کردین امر به معروف و نهی از منکرتون دقیقا به فرمان خدا و مدنظر حضرت رسول بوده ؟؟
فکر نمی کنید تهمتی خواسته و ناخواسته به یکی از این جمعی که با مشخصات آوردین روا داشتین؟
یک درصد احتمال بدین یکی از کاربرانی که شما اسم بردین و عکس زدین و آمار دادین بخاطر نیتی غیر از اینکه شما در ذهنتون آوردین سخنانی رو گفته باشه!
چطور میخواین با این پستتون راضیش کنید؟
فقط باید از آقایون رضایت بگیرین؟ رضایت از خانومهایی که اسمشون اومده لازم نیست؟
شما رو با این پستتون به خدا سپردم
راستی این رو هم بگم قبلا از مسئولین سایت استعلام کردیم و گفتیم سلام و احوالپرسی های ما در اتاق چت از لحاظ امتیاز اشکالی نداره که همگی سلام و احوالپرسی رو دارای امتیاز دونستند . پس مانع شرعی هم برداشته شده. چون صاحب سایت راضی هستند.
فقط طبق قوانین سایت پست های یک کلمه ای سلام، خوبی، خخخخ و امثالهم حذف می گردند. همانطور که در همه تالارها حذف میشن.
پس از این بابت هم خیالتون راحت. امتیازات این اتاق حلال حلاله.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش