0

اتاق چت راسخون

fatemeh74
fatemeh74
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6608

پاسخ به:اتاق چت راسخون
چهارشنبه 24 تیر 1394  11:16 PM

نقل قول salamat595

من یه رفیق دارم وله غازه

راه به راه با همه قهر میکنه نمیدونم چرا این اخلاقو داره بارها بهش گفتم تاثیر نداره که نداره الانم با من قهر کرده sad، هر چی بهش میگم الان سن یه خ ر پیرو داریم قهر مسخره است دیگه ،به گوشش نمیره نمیدونم چیکارش کنم ، شیطونه میگه بخابونم دهنش cheekyیه روانشناس تو این اتاق پیدا میشه راهنماییم کنه

آدما ممکنه تو موقعیت های مختلف وقتی با یه مسئله ای مواجه میشن که اون باب میلش نباشه متوسل به قهر بشن.اینکه کی اهل قهره کی نیس بسته به خصوصیات درونی آدم ها هست.قهر بیشتر وقتی بوجود میاد که مثلا از یه شخص خاصی انتظاراتی داریم اونوقت اگه طرف مقابل اون انتظارات رو برآورده نکنه آدما ممکنه روی بیارن به قهر ،یعنی یه جوری به این شیوه (قهر)اعتراض خودشونو نشون بدن.
برای اینکه بخواید قهررو از بین ببرید بهتره مشکل اصلی رو دو طرف مطرح کنن و سعی کنند حلش کنند.آدما به دلایل مختلفی با هم دیگه قهر میکنن.اینکه میگید راه به راه با همه قهر میکنه نیس یعنی از نظر شما راه به راه قهر میکنه درصورتی که حتما باید مسئله رو پیدا کنید و حلش کنید.اینکه قهر طرف برای شما مهمه نشونه  ی اینه که دوستتون براتون مهمه پس مطمئنا باهم تعامل بسیاری دارید و صحبت هاتون خیلیه، پس بهتره دوستتون رو بهتر بشناسید و ببینید که کجا اشتباه کردید و یا حداقل اینکه دوستتون به عنوان یه دوست ازتون چه انتظاراتی داره.

هر صبح پلک هایت فصل جدیدی را از زندگی ورق میزند

سطر اول همیشه این است:خدا همیشه با ماست

پس بخوانش با لبخند

تشکرات از این پست
amirhossein1392 salma57
دسترسی سریع به انجمن ها