0

اتاق چت راسخون

liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

پاسخ به:اتاق چت راسخون
پنج شنبه 18 تیر 1394  10:58 PM

سلام بر همراهان ماه خدا. در آستانه آخرين شبي که احتمال قدر در آن است يعني شب 23 رمضان هستيم. ضمن درخواست بهترين مقدرات و سرنوشت ها براي شما دوستان عزيز به سراغ يک امتياز و يک برنامه ديگر مي رويم: /\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ شب قدر يعني شب سرنوشت، شبي که خداوند با توجه به اعمال اختياري بندگان سرنوشت يک ساله آنان را رقم مي زند و ملائکه در آن شب بر حجت خدا که در زمان ما بقية الله الاعظم حضرت مهدي ارواحنا فداه هستند نازل شده و اين سرنوشت را به امضاي حضرت مي رسانند. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ از امتيازات ماه مبارک رمضان اين است که چنين شب با عظمتي را در خود دارد. که با توجه به برخي روايات، آن شب، شب 23 ماه مبارک رمضان است. .................................................................................... امام سجاد عليه السلام در دعاي 44 صحيفه سجاديه، با اين بيان به اين حقيقت اشاره مي فرمايند: «حمد و سپاس مخصوص خداوندي است که يکي از راه هاي رسيدن به رضاي خود را ماه رمضان قرار داد.سپس برتري داد يکي از شب هاي اين ماه را بر هزار ماه و آن شب را «شب قدر» ناميد که ملائکه و روح در آن شب از هر طرف نازل مي شوند. آن شب داراي سلامت و برکت است تا طلوع فجر و صبحگاهان و درود خداوند تا صبح در آن شب بر هر که بخواهد نازل مي شود» ..............................,..................................................... برنامه بيست و سوم: کسب آمادگي براي درک شب قدر آداب و اعمال شب قدر را در کتابهاي دعا مي خوانيد. اما اعمالي است که انجام آن ها توفيق درک بهتر و پربارتر اين شب را به ما مي دهد به عنوان نمونه با مرور بر روايتي زيبا چند عمل مناسب در اين ساعات نوراني را يادآور مي شويم: پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله فرمودند: حضرت موسي به پيشگاه الهي عرض کرد: «پروردگارا! دوست دارم از مقرّبان تو باشم» خداوند فرمود: «مقام قُرب من براي کسي است که شب قدر را بيدار بماند» .......................... حضرت موسي: «پروردگارا! طالب رحمت تو هستم» خداوند: «رحمت من شامل کساني است که در شب قدر به نيازمندان رحم کنند»............................................ حضرت موسي: «پروردگارا! مي خواهم در قيامت به سلامت از صراط عبور نمايم» خداوند: «اين توفيق شامل حال کسي است که در شب قدر صدقه اي دهد»............................... حضرت موسي: «پروردگارا! طالب درختان و ميوه هاي بهشتي هستم». خداوند: «اين نعمت براي کسي است که در شب قدر تسبيح و ذکر بگويد»............................... حضرت موسي: «پروردگارا! مي خواهم از آتش جهنم نجات يابم». خداوند: «اين مقام براي کسي است که در شب قدر استغفار نمايد»...,........................... حضرت موسي: «پروردگارا! مي خواهم از من راضي باشي خداوند: «رضايت من براي کسي است که در شب قدر 2 رکعت نماز بخواند» ..,,,,,,,,,.,,,...... التماس دعا

**بسم الله القاصم الجبارین**

تشکرات از این پست
farshon salma57 fatemeh74 amirali123 amirhossein1392 shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها