0

کدومش درسته؟!

 
kare_natamam
kare_natamam
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : فروردین 1394 
تعداد پست ها : 65

پاسخ به:کدومش درسته؟!
شنبه 23 خرداد 1394  8:26 AM

نقل قول aftabm

سلام /اعتدال در استفاده از هرنعمتی با عث آرامش انسان  است ای کاش مشخص می کردی موضوع شما در مورد چه نعمتی  هایی می باشد.خیلی سوال شما کلی هست .

با تشکر از پست مشارکتی شما

سلام و احترام

هر نعمتی رو که در نظر بگیرید، این سئوال درباره‌اش قابل بیان هستش.

خصوصاً ددر مورد نعمتهایی انسانی که خداوند به آدم میده؛ از قبیل پدر و مادر و همسر و فرزند و دوست و ...

مثلاً اگه آدم از پدرش بیش از حد توان اون، مثلاً انتظار مالی داشته باشه، پدر به سختی خواهد افتاد و چه بسا در این راه سلامتیش به خطر بیفته! پدری که کارگر هست، نباید ازش انتظار یه پدر مهندس رو داشته باشیم!

یا مثلاً در مورد همسر! چه زن باشه و چه مرد! زن و مرد شریک و دوست هم هستند در خیلی چیزها! پس باید از همدیگه توقعات بیش از ظرفیت همو نداشته باشن تا شراکتشون و دوستیشون به خطر نیفته!

آدم باید با دوستش، دوستانه برخورد کنه! اگه مثلاً اون ورزش بوکس رو دوست داره، نباید انتظار داشته باشه که حتماً دوستش هم با اون بوکس بازی کنه! البته توجه کنید که بوکس رو مخصوصاً مثال زدم چون ورزش خطرناکی هستش و از دید عقل هم مردود هستش! اما مثلاً میتونه انتظار داشته باشه که با دوستش ورزشهای معقول و سبک انجام بده! کشتی هم ورزش هستش، که ما نفی‌اش نمی‌کنیم البته با شرایط و قوانین خودش!

از طرفی هم نباید انتظار داشته باشه که دم به دقیقه، دوستش با اون کشتی بگیره! شاید قدرت بدنی دوستش در اون حد نباشه و سلامتیش به خطر بیفته!

البته حرف زیاده! و میشه باز وارد جزییات شد!

اما فکر کنم واضح گفته باشم!


 

تا توانی درون کَس مخراش

کاندرین راه، خارها باشد 

 

تشکرات از این پست
rasekhoon_m omiddeymi1368 nazaninfatemeh salma57 ravabet_rasekhoon ali_kamali shirdel2 tahmores shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها