زندگینامه
راضیه کشاورز در روز 25 فروردین ماه سال 1371 در شهرستان مرودشت پا به عرصه هستی نهاد. کودکی را در سایه تعلیمات عالمانه والدینش سپری کرد و در هفتمین خزان زندگی به مدرسه رفت و به تحصیل علم پرداخت. راضیه بدون اینکه کلاس قرائت قرآن رفته باشد، قرآن را با صوت خوبی می خواند. یک بار از آموزش و پرورش خواستند او در مسابقات شرکت کند. بعد از اینکه در اردوی مسابقات حاضر شد، از شرکت در مسابقه انصراف داد.
به تحصیل خیلی اهمیت می دادو می گفت: من می خواهم با درسم انقلاب کنم و با درس خواندن شکرگزار زحمات والدینم باشم.
علاقه زیادی به درس زیست داشت و معتقد بود وقتی زیست را می خواند به بزرگی خدا بیشتر توجه می کند.
از دوره دبستان هر روز زیارت عاشورا و دعای عهد می خواند. کلاس پنجم دبستان چهل روز دعای عهد را خواند تا یکی از یاران امام زمان(عج) باشد.
کشاورز در حسینیه سیدالشهدای شیراز بود که بر اثر انفجار بمب به شدت مجروح شد. و بعد از 18 روز بستری و درمان در بیمارستان مورخ 10 اردیبهشت 1387 در سن 16 سالگی به آسمان پرکشید.
پیکر پاکش را در بهشت زهرا(س) تهران به خاک سپردند.