پاسخ به:غربالیز (عکسهای خودم)
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394 10:34 PM
سلام
مطمئنا غربالبیز تفریحگاه در مهریز واقع شده و حقیقتا چون دوست عزیزمان farhad6067 نوشته بودند یک پارک ساخته شده در میبد بنام غربالبیز شک کردم که شاید واقعا پارکی به این نام در میبد ساخته شده ، لذا به دوستانی که در میبد دارم زنگ زدم و گفتند بعید است . لذا عکس های بعدی که دوست عزیزمان گذاشتند نشاندهنده این بود که این غربالبیز همان تفریحگاهی هست که در مهریز قرار دارد و احتمالا دوستمان بجای شهر مهریز میبد نوشته اند. اما اگر چه غربالبیز در سایت های گردشگری ایران و یزد معرفی شده ، ولی عکس های زیبای دوست گرامی این مکان تفریحی را دیدنی تر کرده است. علت اینکه چرا یزدی ها عکس این مکان زیبا را در سایت نگذاشته اند همان علتی هست که در تمام ایران وجود دارد و آن این است که ما از طبیعت و تفریحگاه ها و نعمت هائی که نزدیکمان هست خوب استفاده نمی کنیم مثلا مشهدی های عزیز شاید هفته ای یک یا دوبار به حرم بروند البته استثناء هم وجود دارد یعنی افرادی که هر روز میروند و ما هم به این مکان ها کم و بیش میرویم ولی برایمان عادی شده و جذابیتی که برای دوستانی که از استانها یا شهرهای دیگر می آیند ندارد.ضمنا فاصله ابرکوه تا بافق تقریبا بیشترین فاصله بین دو شهر یزد می باشد و اصلا به هم نزدیک نیستند.