0

** نظرسنجی ** ترین های راسخونی، سری دوم

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:** نظرسنجی ** ترین های راسخونی، سری دوم
یک شنبه 6 اردیبهشت 1394  10:27 AM

دیروز یه بار جواب دادم ولی ظاهرا ارسال نشده بوده دوباره مجبور شدم بنویسم

11-بهترین امضایی که تا حالا در راسخون دیدین (به جز امضای خودتان) امضای اجی برخوار، اجی یاس و امضای اقای فرج پور هم درسته معمولا طولانی هست ولی قشنگن

12- نامناسب ترین امضا ____________

13- بهترین آواتار (عکس کاربر) اواتار اجیام ،اجی یاس ،اجی برخوار،اجی باران قشنگن و اجی سلما و اجی طهمورس هم اواتار قبلیشون

14- نامناسب ترین آواتار اجی برخوار و اجی سلما خبر دارن.فلسفه اواتار اون بنده خدا و تایید شدنش توسط سایت هنوز برام سواله.البته بعدا انگار متوجه شدن اواتار رو برداشتن.اجیا یادتونه دیگه همون که ...wink

15- بهترین برنامه اجرا شده در تالارها که درش شرکت کردید .همه برنامه ها قشنگی خاص خودشون رو دارن.ختم قران ها-ختم زیارت عاشورا-جشن های اتاق چت -خاطرات راسخونی -شعر سالگرد راسخون -همین اسم فامیلی که داره اجرا میشه و ...

16- پر ارسال ترین کاربر در ماه گذشته .اقای طاهرزاده -اقای گلشنی -اقای اقایی (مدیر صمصام)-اقای ایمانی -اقا محمد(کاربر لاور محمد)

17- پر امتیاز ترین کاربر یا مدیر اقای گلشنی -اقای اقایی

18 - فعال ترین تالار دیدنی و شنیدنیها

19- انلاین ترین کاربر .اقای گلشنی -اجی سلما -اقای دیمی

20 - جنجالی ترین مدیر یا کاربر در حال حاضر اقای رضایی ولی سابق هم دوستان دیگه ای بودن،کلا سایت بدون جنجال نیست

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 borkhar farshon mehdi0014 kordabadi siryahya hossein1386 namebaran hossein201273 labeik_ya_khameneei ali_kamali f3080h517 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon amirali123 ma23hasan rasekhoon_m shayesteh2000 samsam
دسترسی سریع به انجمن ها