0

مقصر کیست؟

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به: مقصر کیست؟
جمعه 28 فروردین 1394  5:00 PM

نقل قول ma23hasan

به نظر من اون پدر بی غیرت خانواده مقصراصلی  هست.

بخاطر اینکه اجازه داده ناموسش در ملا عام همچین کارایی رو انجام بدن.

اگه اونا این کارارو نمیکردن اون چهار جوون مست هم اونجا واینمیستادن.

البته اون چهار جوون هم مقصرند و همینطور خانواده اونها.ولی نه به اندازه پدر دخترا.

متاسفانه این روزها غیرت از میون خیلی از مردها و زنها  پر کشیده.

این وضعه یه کشور اسلامی نیست.

اتفاقا من هم به اتفاق خانواده چند روز پیش رفته بودیم تفریح.شاهد همچین ماجرایی بودم.

چند تا دختر مدرسه ای که اومده بودن تفریح شروع کردن به رقصیدن.خیلی ناراحت شدم و تاسف خوردم که توی کشور اسلامی باید شاهد همچین وضعی باشیم.

خدا آخر و عاقبت هممون رو بخیر کنه.از سر تقصیراتمون بگذره.

دوست عزیزم حرفت درست و نظرت بالای سرما ولی درست نیست پشت سر کسی که نمیشناسی حرف بزنی واون رو بیغیرت بخونی این کار یک جور غیبت کردنه.... تا حالا برای خودت پیش نیامده با خانواده برین بیرون یا پارک ودرجمع خانواده شادی کنین این کار کجاش بد هست که هی اون بنده خدا که دستش هم از دنیا کوتاهه وخدا بیامرزتش وهمه رفتگان را مقصر می دونید چرا آخه ما هرجور دلمون میخاد قضاوت میکنیم درباره دیگران اونم وقتی نمیشناسیم واونجا نبودیم وبه واسطه چند خط نوشته خبری یه ادم که خونش به ناحق ریخته شده را ملامت میکنیم...چراااا؟؟!! چون تو خبر گفته رقص پس اونها گناه نابخشودنی مرتکب شدند وباید چند تا ادم از خدا بی خبر که تنشون نجس بوده رگ گردنش رو میزدند چرا چون خانواده اش را اورده بود بیرون و با هم مشغول شادی کردن بودن؟!!!! خدا لعنتشون کنه که خون یه بیگناه را به ناحق ریختند خدا ازشون نگذره چوب نامردیشون را حتما میخورن تو همین دنیا....
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ma23hasan ria1365 ravabet_rasekhoon zare58 ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها