0

6 دستور پخت با باقالا

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:6 دستور پخت با باقالا
پنج شنبه 27 فروردین 1394  9:35 AM

باقالا پخته با سبزیجات معطر
 
6دستور پخت با باقالا

چی لازم دارم؟

  • باقالا تازه ریز با پوست دوم: 400 گرم
  • كره مارگارین: 15 گرم یا یک قاشق سوپخوری
  • پیازچه بزرگ حلقه‌حلقه شده: چهار تا پنج عدد
  • گشنیز تازه خردشده: یک قاشق سوپخوری
  • نعناع تازه خردشده: یک قاشق سوپخوری
  • پودر زیره: نصف قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون: یک قاشق سوپخوری
  • نمك: به مقدار لازم

چطور بپزم؟

1. باقالا‌ها را از پوست اول جدا كنید، سپس قابلمه‌ای مناسب را تا نیمه آب كرده و باقالا‌ها را همراه نمك درون آن بریزید و اجازه دهید بپزند.

2.  سپس آنها را آبكش كرده و بعد پوست دوم‌شان را جدا كنید. كره را داخل ماهیتابه‌ای كوچك بریزید و آن را روی شعله قرار دهید تا آب شود. سپس پیازچه‌های حلقه‌ شده را در ماهیتابه بریزید و دو تا سه دقیقه تفت دهید.

3. بعد از آن باقالا، گشنیز و نعناع تازه را همراه پودر زیره و مقداری نمك درون ماهیتابه بریزید و كمی حرارت دهید. در پایان روغن زیتون را اضافه كرده و باقالا‌ها را در ظرف مناسب سرو كنید. 

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها