0

مجیدی: پینگ پونگ که بازی نمی‌کنیم

miladzare007
miladzare007
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 422

مجیدی: پینگ پونگ که بازی نمی‌کنیم
سه شنبه 25 فروردین 1394  3:37 PM

مدافع گلزن استقلال‌خوزستان که در بازی با پرسپولیس با نورمحمدی درگیر شد، اعتقاد دارد که چیز خاصی وجود نداشته و از بقیه هم تقاضا می‌ کند این مساله را بزرگ نکنند.

به گزارش "ورزش سه"، میثم مجیدی در مورد کسب تساوی مقابل پرسپولیس در اهواز گفت: ما بازی را خوب شروع کردیم و طبق تمریناتی که در هفته قبلش انجام داده بودیم و نقاط ضعف و قوت پرسپولیس را شناسایی کرده بودیم، پیش رفتیم اما متاسفانه یک امتیاز نصیب ما شد، خدا را شکر که همین یک امتیاز را در دقایق آخر گرفتیم و نباختیم. انشاالله در بازی بعدی جبران می‌ کنیم.

او درباره ماجرای درگیری اش با نورمحمدی ادامه داد: من در ضربات ایستگاهی یار مستقیم نورمحمدی بودم و باید او را می‌ گرفتم، چیز خاصی وجود نداشت فقط درگیری کمی بالا گرفت. بالاخره پینگ پونگ که بازی نمی‌ کنیم از این جور مسائل همیشه در فوتبال بوده و هست.

وقتی از مدافع آبی‌پوشان اهواز سوال شد چرا نسبت به نیم فصل اول که زیاد گل می‌ زد، اکنون دیگر پایش به گلزنی باز نمی‌ شود پاسخ داد: نیم فصل دوم شرایط تغییر کرده و آقای ویسی از من خواسته کمتر نفوذ کنم و بیشتر به وظایف دفاعی ام بپردازم.

مجیدی در پایان در مورد دیدار با راه‌آهن افزود: بازی با راه‌آهن ماندن یا نماندن ما را در لیگ مشخص می‌کند. انشاالله که هیچ وقت اتفاقی مثل سقوط برای ما نیافتد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها