آقایی: با پریرا برخورد نکردم
دوشنبه 24 فروردین 1394 11:34 PM
هافبک تراکتورسازی به شدت معتقد است درگیری اش با پریرا به هیچ وجه پنالتی نبوده و می گوید فغانی در آن صحنه اشتباه کرده. |
|
|
|
||
|
به گزارش "ورزش سه"، سعید آقایی درباره این دیدار گفت: بازی که خوب بود ولی آقای فغانی با گرفتن آن پنالتی روند بازی را عوض کرد باور کنید من با پریرا برخوردی نکردم و او در آن صحنه بزرگنمایی کرد، هر کس که بازی یا فیلم آن را دیده باشد می داند که حق با من است. نمی دانم چرا آقای فغانی آن صحنه پنالتی اعلام کرد اما واقعیت این است که با احساس چند میلیون هوادار بازی شده، شرایط روحی من بعد از بازی خیلی خراب بود به گونه ای که از دیشب تا حالا نخوابیده ام. تنها چیزی که کمی من را آرام می کند، این است که نفت هم باخت و با یک امتیاز اختلاف ما سرجای خودمان ماندیم. نکته دوم مثبت این است که ما این هفته در تبریز بازی داریم اما آنها یک بازی سنگین با ذوبآهن دارند که به احتمال زیاد امتیاز از دست می دهند.
او در مورد تغییر پستش در چند بازی اخیر ادامه داد: من در این 4 بازی در هر پستی که بگویید بازی کرده ام! من در سه پست دفاع چپ، هافبک چپ و هافبک راست بازی کردم ولی پست تخصصی من هافبک راست است. تا آمدم به دفاع چپ عادت کنم در دیدار با سپاهان یک خط جلو آمدم ولی جا دارد از آقای تونی بابت اعتمادش به خودم تشکر کنم. واقعا شرایط به گونه ای حساس است که مهم نیست چه کسی کجا بازی کند، فقط مهم موفقیت تراکتور است. بازیکن سرخپوشان تبریز در مورد دیدار پیش رو با سایپا افزود: انشاالله که این بازی را ببریم و باید هم ببریم. اما متاسفانه من به دلیل سه کارته بودن در این بازی حضور ندارم. انشاالله که بچه ها خوب کار کنند و دست پر از زمین خارج شوند. |