0

📢 حوادث جالب وخواندنی جهان 📢

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

حوادث جالب وخواندنی جهان📢14طلاق همسربه خاطرخواب دیدن📢
سه شنبه 25 فروردین 1394  3:45 AM

خواب دیـده‌ام؛ بـایـد زنــم را طــلاق بـدهم!

مردی در دادگاه خانواده بر اساس خوابی که یک سال پیش دیده بود، اصرار داشت که باید زنش را طلاق دهد.این مرد با حضور در شعبه 268 دادگاه خانواده مدعی شد:‌ یک سال پیش خوابی دیدم و در خواب به من گفته شده که زنت را طلاق بده زیرا او باعث انحراف تو می‌شود و الان می‌خواهم تحت هر شرایطی از او جدا شوم.زمانی که با زنم ازدواج کردم، با او هیچ مشکلی نداشتم و او زن بسیار خوب و مهربانی بود اما من دیگر نمی توانم با او زندگی کنم، زیرا خوابی که دیده‌ام باعث شده است از ادامه دادن زندگی با زنم خودداری کنم! زن جوان نیز که در دادگاه حاضر بود در ادامه اظهارات شوهرش عنوان کرد: زندگی ما بسیار خوب بود اما نمی‌دانم چرا شوهرم فقط به دلیل خواب دیدن سعی دارد زندگی‌مان را خراب کند. ما در طول زندگی زناشویی هیچ مشکلی نداشتیم.همسرم مرد بسیار زحمتکش و خوبی است ‌اما او مرا تهدید کرده است که اگر مهریه و نفقه‌ام را نبخشم. مرا اذیت می‌کند. او با دیدن آن خواب به کلی تغییر کرده است و گویی مرد دیگری شده است. قاضی دادگاه نیز بعد از شنیدن اظهارات طرفین حکمی مبنی بر طلاق صادر نکرد و پیگیری پرونده را به جلسه دیگری موکول کرد.   فرزند 9 ساله قرباني محبت‌ مرد به زن شد   به گزارش فارس‌، مردي با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست حضانت فرزند خود را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.  اين مرد جوان در مقابل قاضي شعبه 245 اين مجتمع قضايي خانواده با بيان اينكه فرزندم 9 ساله است و من مي‌خواهم او را نزد خود برده و بزرگ كنم، گفت: به خاطر همسر سابقم، نگهداري از فرزندم را برعهده مي‌گيرم چرا كه او نمي‌تواند خرج خود را بدهد؛ با اينكه از او جدا شده‌ام ولي هنوز او را دوست داشته و هركاري براي رفاهش انجام مي‌دهم. وي در خصوص نحوه طلاق خود افزود: درخواست طلاق از سوي همسرم را ديدم و به دليل اينكه او آزاري نبيند با اين موضوع موافقت كرده و از يكديگر به صورت توافقي جدا شديم؛ فرزندم حدود 2 سال است كه نزد مادرش به سر مي‌برد ولي حال كه مي‌بينم همسرم توان پرداخت خرجي فرزندم را ندارد، مي‌خواهم اين بار را از دوش او بردارم. زن در دادگاه حاضر شد و با بيان اينكه حاضرم فرزندم را به شوهر سابقم بدهم،‌ گفت: ابتدا مدير يك شركت بودم ولي شركتمان ورشكسته شد و ديگر توان دادن خرجي فرزندم را ندارم. وي با اشاره به اينكه از شوهرم به دليل اينكه به طور تفنني سيگار مي‌كشيد،‌ جدا شدم، افزود: تحمل دود را نداشته و مجبور بودم از او جدا شوم و شوهرم نيز با اين موضوع موافقت كرد و فرزندم در اين ميان ضربه خورده است.  قاضي اين شعبه، بعد از شنيدن اظهارت طرفين و بر اساس اصرار 2 طرف و وجود اموال و صلاحيت مرد، فرزند را به پدر سپرد و جلسه به اتمام رسيد.

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
kordabadi lovermohamad
دسترسی سریع به انجمن ها