0

📢 حوادث جالب وخواندنی جهان 📢

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

حوادث جالب وخواندنی جهان 📢10پیراهن400هزارتومنی وطلاق📢
سه شنبه 25 فروردین 1394  3:41 AM

پیراهن 400 هزار توماني زن و مرد را از هم دور کرد.

جنجال زن و مرد جوان براي خريد پيراهن 400 هزار توماني آنها را به دادگاه کشانيد.  به گزارش فارس، مردي به دادگاه خانواده شهيد محلاتي آمد و دادخواستي را به قاضي يکي از شعب ارائه کرد. اين مرد 29 ساله در حضور قاضي شعبه 236 اين مجتمع مدعي شد که همسرش حدود يک ماه است که او را ترک کرده است. وي ادامه داد: همسرم به اين دليل که پيراهني که مي‌خواست را برايش خريداري نکردم قهر کرده و به خانه مادرش رفته است و من از اين وضع خسته شدم. مرد بيان کرد: در حال حاضر او نفقه‌اش را مي‌خواهد و مي‌گويد مي‌خواهد دور از من زندگي کند و به خانه باز نمي‌گردد. وي اضافه کرد: ما حدود 6 سال است که با هم زندگي مي‌کنيم و يک فرزند 4 ساله داريم که همسرم اصلاً توجهي به او ندارد و حتي به خاطر فرزندم بازنمي‌گردد. مرد تصريح کرد: در حال حاضر همسرم دانشجو شيمي و فقط منافع خود را مي‌بيند.  وي افزود: پيراهني که همسرم مي‌خواست مبلغش 400 هزار تومان بود و من نمي‌توانستم آن را خريداري کنم و امتناع کردم و او از همان مغازه مرا ترک کرد و به خانه مادرش رفت. قاضي رسيدگي کننده به اين پرونده به دليل عدم حضور زن و شواهد لازم، جلسه را به آينده موکول کرد. لازم به ذکر است قاضي با درخواست مرد، احضاريه براي آمدن زن به دادگاه داد.

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
kordabadi lovermohamad
دسترسی سریع به انجمن ها