پاسخ به:عناوین مهم ترین فرمایشات رهبری در بارگاه رضوی/این خبر تکمیل می شود
شنبه 1 فروردین 1394 6:51 PM
اسلام از ما همافزایی و انسجام میخواهد. دولتها در نظام اسلامی باید مورد حمایت مردم قرار گیرند، حتی از سوی کسانی که به آن رأی ندادند. این حرف لب معنای انسجام اسلامی در کشور اسلامی ماست.
بنده به دولتهای گوناگون انتقاد داشتم و تذکر دادم. در هیچ موردی که به نظرم جای عیب بوده خودداری از تذکر نکردم ولی در وضع و موقعیت و در شکل مناسب ابراز داشتیم. تذکر دادن هیچ اشکالی ندارد اما این تذکر بایستی طوری باشد که اعتماد عمومی را از کسانی که مسئول هستند و مشغول کارند سلب نکند.
اهانت وجود نداشته باشد. روشهای خشم آلود وجود نداشته باشد بلکه همه با برادری اسلامی به مسئله ارتباط دولت و ملت نگاه کنند و با آن شیوه رفتار کنند.
مسئولان سه قوه، با منتقدان خود و کسانی که انتقاد میکنند، رفتار مناسبی داشته باشند، آنها را تحقیر نکنند. تحقیر مخالفان از سوی مسئولان خلاف تدبیر و حکمت است.
من مردم عزیز را به بیتفاوتی دعوت نمیکنم، به نظارت نکردن دعوت نمیکنم، بلکه به اهتمام به مسائل اصلی کشور دعوت میکنم. اصرار میکنم برخوردها تحقیرآمیز نباشد. نه از سوی مردم نسبت به مسئولان و نه از سوی مسئولان نسبت به منتقدین دلواپس بودن جرم نیست. دغدغه بودن جرم نیست. میتوان برخی احساس دلواپسی و دغدغه مندی کنند اما این به معنای متهم کردن و نادیده گرفتن زحمات و خدمات نباشد.