پاسخ به:خداحافظي محبوب دلها ...
دوشنبه 27 بهمن 1393 1:37 PM
سلام امیرعلی جان . اول از همه بگم از اعماقم تهم یعنی از ته اعماقم برات آرزوی موفقیت رو دارم . از اینکه یکی از دوستان عزیزم داره میره خیلی ناراحت هستم امیدوارم در زندگی موفق و در ازدواج موفق تر باشی. زن ستوندی بچه های اتاق چت رو ه دعوت میکنی ؟ فقط قول بده هر زمان وقت کردی یه سری به دوستانت بزنی و مارو خوشحال کنی . خوب دیگه وقت در آغوش گرفتنه . بیا جلو. نیا واستا اشکامو پاک کنم خوب حالا بیا . رفتی تو ای نامهربون نذاشتی از خودت نشون
داداش قربون اون اعماق ته دلت برم كه يه دونست ..... نميدونم چي بگم ولي اين رو خيلي خوب ميدونم بي تو واسم خيلي سخته ... با تو برام راحت الحلقومه ...( چون ميريم برام لواشك و .... ميسخري ميخورم ... )
من حسرت دیدار تو دارم به که گویم؟ داداش خدايي
از دوري تو من ابر بهارم به که گویم؟ داداش خدايي
غیر از تو کسی را بهاستادي دوست ندارم ،داداش خدايي
از نرگس لطف كرمت من خمارم به که گویم؟ داداش خدايي
خيلي ممنونم حالا به دور از شوخي
آقاي خدايي واقعا كه واسه من خيلي خوب بود در كنار راسخون با شما آشنا شدم و چه بسيار شوخي كه با شما -- براي شما و ..... كردم و.........
يكي از بهترين لحظات عمرم بوده و هست .... تمام سعيم رو ميكنم كه بيام و از تمام وجودم عرض ارادت به عزيزان داشته باشم ...
طي اين مدت من رو حلال بفرمائيد شايد تو مسائلي زياده روي كردم و شما رو ناراحت كردم و شما به بزرگواري خودتون به زبون نياوردين ... من رو حلال بفرمائيد ... واقعا كه جاي برادر نداشته من بوديدن و هستين و خواهيد بود ... باز از شما ممنونم
در امان حق سربلند و سرافراز و خوشحال باشين
غزال خوش صدا توئی ، راسخون
شیرین تر از عسل توئی ، راسخون
بین تموم سایتهای اینترنت
نگین بی بدل توئی ، راسخون