0

ایوبی: استقلال خوش شانس بود

lenditara1
lenditara1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 9088

جمعه 17 بهمن 1393  3:22 PM

مجيد ايوبي بازيکن با اخلاق سايپا ديروز به خاطر غيبت ابراهيم صادقي از ابتداي بازي با استقلال بازوبند کاپيتاني را بر دست بسته بود و حتي با ورود صادقي به ميدان او همچنان کاپيتان نارنجي پوشان باقي ماند.

به گزارش "ورزش سه"، ایوبی در مورد این دیدار گفت: بازی دوم از دور برگشت رقابت های لیگ‌برتر هم با باخت ما تمام شد، حالا باید ریکاوری کنیم و برای بازی با نفت‌تهران و سپس دیدار با فولاد آماده شویم. ما چند بازی حساس پشت سر هم داریم. اگر دیروز جلوی استقلال نتیجه می‌ گرفتیم می‌ توانستیم جزو مدعیان شویم. اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد، استقلالی ها خوش شانس بودند و آمده بودندکه نبازند. البته من برای این تیم احترام خاصی قائلم.

او در مورد صحنه برخورد با کرار جاسم و سپس اخراج این بازیکن از زمین نظرش را اینگونه بیان کرد: لحظه ای که من و کرار با هم برخورد کردیم، داور به او کارت زرد نشان داد و سپس به خاطر اعتراض این بازیکن کارت زرد دوم را هم نشان داد در نتیجه کرار اخراج شد.

این بازیکن در مورد اینکه چرا صادقی هنگام ورود به میدان بازوبند را از او نگرفته ادامه داد: نزدیک 3 سال است که من و آقای صادقی قرار گذاشته ایم که هروقت من در میدان هستم و او ذخیره است دیگر بازوبند را به او ندهم چون کار حرفه ای و جالبی نیست. البته چند دفعه وقتی آقا ابراهیم به زمین آمد، من به سمتش رفتم تا بازوبند را به او بدهم اما او گفت دیگر حق نداری زیر حرفت بزنی. (می‌ خندد)

هنگامی که از مدافع سایپا سوال شد عملکرد خودشان بهتر بوده یا آبی‌پوشان پاسخ داد: ما بدموقعی گل خوردیم، دقیقه 44 یک توپ رفت سمت دروازه استقلال و همان توپ در برگشت وارد دروازه ما شد اما ما نیمه دوم مشکلاتی که در نیمه اول داشتیم را برطرف کردیم و استقلال حرفی برای گفتن نداشت اما متاسفانه دیروز شانس با ما یار نبود.

ایوبی در پایان در مورد دیدار با نفت‌تهران در هفته بیستم افزود: انشاالله بتوانیم به روند خوبمان ادامه دهیم. امیدوارم در بازی با نفت‌تهران نتیجه بگیریم ما هنوز هم از گرفتن سهمیه در این فصل ناامید نشده ایم، هنوز 11 بازی باقیمانده است.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها