پاسخ به:hossein201273 مهمان سوژه هفته
دوشنبه 20 بهمن 1393 9:27 PM
بنام خدا
1- توی یک خط معرفیش کن.مدیر زحمتکش و پاسخگو و آموزش دهنده تالار وبلاگ نویسی.
2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟ اگر چه دقیق ایشان را نمی شناسم ولی حداقل با بنده خوب بودند.
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟قطعا مورد پسندش بوده که انتخاب کرده پس حتما خوبه.
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟به نظر بنده در امضاء ایشان دو چیز را میتوان برداشت کرد 1- اطمینان قاطع ایشان به کارشان که خیلی قابل قبول نیست و هرکسی بجز معصوم در معرض اشتباه هست.2- کمی غرور اضافی که بسیار خطرناک است.و معرفی تالارو...
در مورد آواتارشان هم به نظر بنده بجز کلمه blog بقیه مفهومی را نمی رساند.
5- فعالیتش به عنوان کاربر تو سایت چطوره؟تا حدی خوب است.اما زیاد نیست.
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟مورد خاصی در ذهنم نیست.
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟بنده زیاد مزاحم ایشان شدم و در رفع اشکالاتم بعد از ساخت وبلاگ تا اندازه ای مرا کمک کردند.
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟بله چون خیلی دیر به سوالات پاسخ دادن و من کمی از ایشان دلخور شدم و بعد هم پاسخ ها خلاصه و بدون حل بود و خیلی از مشکلات بنده همچنان باقیست البته برای بعضی از آنها از بقیه دوستان کمک گرفتم.
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟فکر می کنم خیلی پر حوصله و صبور باشند.
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟به نظر میرسه حاضر نیستند خودشان را جای یک کاربر تازه وارد که هنوز به کار مسلط نشده بگذارد و فکر میکند همه مثل خودش به کار مسلط هستند.
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت ازش به یاد داری رو بگو.تو جشن اتاق چت خیلی تاپیک های شوخی از ایشان دیدم و خواندم.
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو.به نظرم یک مدیر خوب و زحمتکش مثل ایشان هر چند که خیلی هم کار داشته باشد باید در قبال مسئولیتی که پذیرفته جوابگو باشدو به دیگران کمک کند و کمکها باید بگونه ای باشد که نیاز به تکرار نباشد.می گویند اگر کسی از شما ماهی خواست سعی کن ماهی گرفتن را به او یاد بدهی بجای اینکه ماهی بهش بدی.
13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟فکر می کنم خیر چون هیچ تصویری از ایشان ندیده ام.
14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟با توجه به اینکه مسئولیت سنگینی را پذیرفته باید افکارش خوب باشه و هنوز مستقیم صحبتی با هم نداشتیم ولی پاسخ های نوشتاری ایشان خیلی برداشت مناسب و خوبی برای بنده نداشته است.
15- به نظرت تو اگر مسئول بود تو کدوم سمت بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟به نظر بنده جائی که خیلی کار ایشان را شلوغ نکند تا بتواند به موقع و خوب جواب سوالات مشتریانش را بدهد.
16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟تالار ی که نیاز به پاسخگوئی نداشته باشه.
17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟فکر می کنم دالاسی حسین
18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟باید از کاربرانی که با ایشان کار کردند نظر بدهند با بنده خیلی خوب نبوده البته خدای نکرده بد هم نبوده است.
19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟امید دیمی و دیگر مسئولان سایت
20- به قول هایی که میده عمل میکنه؟به بنده هنوز قولی نداده اما امیدوارم عمل کنه.تا چند وقت دیگه معلوم میشه.
21- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن!دالاسی اگه میشه کمتر سر به صندوق پیامت بزن و اینقدر به خودت سخت نگیر.
22- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟فکر نمی کنم از هیچکدوم بترسه .چون خیلی حرفش قاطع هست تو امضاش.
23- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش چی بود؟تو کار وبلاگ کمی راهنمائی بیشتری بهم بکنه.
24- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟اگه دست از شوخی و بیش از حد صبوری برداره حتما دقت خواهد کرد.