0

rasekhoon_m مهمان سوژه هفته

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:rasekhoon_m مهمان سوژه هفته
پنج شنبه 2 بهمن 1393  12:27 PM

1- توی یک خط معرفیش کن. دوستی صمیمی، همکاری جدی و سخت کوش

2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟ احترام متقابل همراه با شوخ طبعی
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟ راسخونش که مشخصه، اما m  اش را نمی دونم چیه والا... اگه فهمیدین به ما هم بگین لطفا
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟ مربوط به سمتشون در راسخون دیگه
5- فعالیتش به عنوان مسئول تو سایت چطوره؟ جدی، سخت کوش و با نظارت کافی بر بخش تحت مدیریت
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟تاپیک های ایشون معمولا در راستای امور موسسه است، بهترین و بدترین نداره فکر کنم.
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟ بله، امور کاری و شخصی، خیلی.
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ برا اینکه حالشو ندارم توضیح بدم، میگم نه.
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟ شوخ طبعی
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟ نداره اصلا، دست بردار بابا بذار این یه لقمه نون را بخوریم.
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت  ازش به یاد داری رو بگو. یادم نمی یاد
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این مسئول داری، بگو. به خودشون میگم، رسانه ایش نکنین لطفا

13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟ نه فکر نکنم

14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟ نظرات و افکارشخصیشون مورد احترامه و نظرات کاریشون قابل اجرا است.

15- به نظرت تو اگر کاربر بود تو کدوم تالار بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟ کامپیوتر و فن آوری اطلاعات، تخصص ایشونه دیگه.

16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت رو غیر از این مسئولیت بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟ فنی

17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ لقب ندارن

18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟ کاربران نظر بدن بهتره، اما به نظر من، برخوردی خوب، صبورانه  و محترمانه دارند.

19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟ آقای نریمانی

20- اگر باهاش مسافرت می رفتی دوست داشتی راننده اون باشه یا تو؟ چرا؟ خودم، آخه می ترسم کنار دست کس دیگه ای بشینم.

21- توی ارور های سایت چقدر مقصر می دونیش؟ 0%

22- به نظرت تو انتقال حرفات به دیگر مسئولین خوب بوده؟ بله

23- واحد فنی به حرفش گوش میدن یا نه؟ جرات ندارن گوش ندن.

24- چند بار تا حالا به مشکلات سایت اعتراض کردی و جواب قانع کننده بهت داده؟ همیشه فراخور امکانات، پیگیر مشکلات بودن

25- به قول هایی که میده عمل میکنه؟ بله، اگر قولی بدن سر حرفشون میمونن

26- به نظرت چرا تو مدیر پاسخگو شرکت نمیکنه؟ نمیدونم، تاجایی که اطلاع دارم همیشه پاسخگو هستن، ازخودشون بپرسین

27- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن! باشه، خدا کنه یادم نره فقط.

28- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟ گیوتین.

29- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش در مورد خودت و سایت چی بود؟ هیچی، آخه اصلا نمی بینمشون.

30- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟ بله

تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 borkhar amirhossein1392 rasekhoon_m ria1365 omiddeymi1368 nazaninfatemeh ali_kamali mammads2 tahmores
دسترسی سریع به انجمن ها