0

****شادی یعنی.....****

 
liasam
liasam
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1393 
تعداد پست ها : 1143
محل سکونت : مرکزی

چراباید شاد باشیم ؟
جمعه 1 خرداد 1394  10:17 PM

آیا هرگز به اثر ها وفایده های شادی فکرکرده اید ؟

آیا می دانید که شادی نیز مانند تمام داروهای دنیا شفا دهنده است ؛ با این تفاوت که عارضه های جانبی ندارد ؟ 


شادی ضرورتی است که به زندگی معنا می دهد. شادی عاملی است برای نشاط روحی و سلامتی و افزایش توانایی. شادی برای یک انسان سالم یک قاعده است.

در پرتو شادی است که انسان می تواند خویش را بسازد، قله های سلوک را چالاکانه بپیماید و در اجتماع نقش سازنده ای داشته باشد.
دانشمندان دریافته اند که شادی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود افراد غمگین به طور معمول از نقص کارکرد دستگاه گوارش رنج می برند ومرتب در معرض آلودگی ها ی میکروبی وویروسی قرار می گیرند .

شادی عامل تقویت کننده سیستم اعصاب انسان است واز بروز افسردگی جلوگیری می کند آیا هرگز فرد شادی رادیده اید که لبخند بر لب لطیفه های شیرین را تعریف کند وبگوید : « اعصابم خیلی ضعیف است »

تشکرات از این پست
farhad6067
دسترسی سریع به انجمن ها