پاسخ به:با «به» چه کارها که نمی توان کرد!
چهارشنبه 17 دی 1393 9:45 AM
خورش «به» آلو اصفهاني
چی لازم دارم؟
چطور بپزم؟
آلوها را از دو ساعت قبل در آب خيس كنيد. پياز را در روغن تفت دهيد و بعد از طلايي شدن، تكههاي گوشت، ادويه و مقداري آب جوشيده به آن اضافه كنيد و بگذاريد یک ساعت بپزند. در تابهاي ديگر «به» را تفت دهيد تا نرم شود. در مراحل پاياني پخت گوشت، آلوهاي خيس خورده، شكر و زعفران را به آن اضافه كنيد و پس از چند دقيقه جوش خوردن، رب و «به» را هم داخل خورش بريزيد. بعد از ۳۰ دقيقه خورش آماده خواهد بود.
فوت كوزهگري
«به» زود پخته ميشود و ممكن است له شود به همين دليل در نيم ساعت آخر طبخ غذا آن را اضافه ميكنيم.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.