0

با «به» چه کارها که نمی توان کرد!

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

با «به» چه کارها که نمی توان کرد!
چهارشنبه 17 دی 1393  9:44 AM

مرباي«به» ايراني

چي لازم دارم؟
 

  • به: یک كيلو
  •  شكر: ۸۰۰ گرم
  •  آب ليمو: دو قاشق غذاخوري
  •  هل: سه يا چهار دانه

6 دستور پخت با میوه سوگلی خانواده سیب
 

چطور بپزم؟

«به» را پوست كنده و چهار قاچ كنيد، سپس دانه‌هاي داخل آن را درآورده و هر تكه را به تكه‌هاي ريزتري تقسيم كنيد. «به» خردشده را در قابلمه‌اي بزرگ ريخته و پنج پيمانه آب روي آن بريزيد. در قابلمه را بسته و آن را روي شعله ملايم بگذاريد و حدود ۴۰ دقيقه بپزيد تا نرم شود، اما مراقب باشيد كه له نشود سپس شكر و هل را اضافه كرده و دم‌كني را روي قابلمه بگذاريد.

مربا را روي شعله پخش كن و با حرارت خيلي كم چند ساعتي بپزيد تا رنگ آن قرمز شده و شربت آن غليظ شود. درنهايت كمي آب ليمو اضافه كنيد وآن را از روي شعله‌ برداريد.

فوت كوزه‌گري

براي قرمز شدن مربا حتما از قابلمه رويي استفاده كنيد و البته به خاطر داشته باشيد كه در قابلمه در كل مدت پخت بايد بسته باشد، همچنين مي‌توانيد به جاي هل از يك قاشق چاي‌خوري وانيل استفاده كنيد. براي امتحان قوام مربا، شربت آن را در قاشق بريزيد، ‌اگر پس از سرد شدن از قاشق نريخت، مربا قوام آمده است. اگر مربا بيش از اندازه بجوشد، شكرك مي‌زند.

در اين صورت بايد يك‌چهارم پيمانه آب جوش و سه قاشق آبليمو به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد كمي بجوشد. يادتان باشد كه اگر مرباي شما كپك زد، سه دليل دارد؛ يا موادش كاملا نپخته يا شكرش كم است يا شربتش قوام نيامده است.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها