0

کبود مثل کرکبود

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

کبود مثل کرکبود

تاریخ خبر :1393/09/20-طالقان، در منطقه‌ای ییلاقی در میان رشته‌کوه البرز و در ۱۲۰ کیلومتری شمال غربی تهران قرار گرفته‌است. این شهرستان در استان البرز قرار گرفته و از اتوبان کرج- قزوین قابل دسترسی است. این منطقه جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی بسیاری دارد که از آن جمله می‌توان به تپه‌های قلعه فالیس، میر آش، شاه کوه، قله دوش، قلعه دیو و سنگ‌نوشته گردنه عسلک و تکیه روستای جوستان اشاره کرد؛ کرکبود یکی از چندین روستای منطقه طالقان است که در فاصله 135 کیلومتری غرب استان تهران قرار دارد، این روستا در شمال شرقی مرکز طالقان و به فاصله 5 کیلومتری از آن واقع شده و وجه تسمیه آن تیرگی و کبودی صخره‌هاي اطراف آن است.

آبشار کرکبود با ارتفاع 15 متر از کوه‌های شمالی طالقان سرچشمه گرفته و دارای خروجی آب فراواني است که پس از گذر از دره‌ای عمیق به رودخانه شاهرود مي‌پیوندد.
برای رفت و برگشت مسیر از تهران تا روستای کرکبود بايد زمانی حدود 4 تا 5 ساعت با وسیله نقلیه شخصی بدون احتساب گذراندن زمان تفریح در آنجا را در نظر گرفت. به این ترتیب در مسیراتوبان کرج- قزوین، کمی جلوتر از آبیک، به خروجی طالقان می‌رسید که تابلوی آن تا 200 متر مانده به خروجی کاملا مشخص است. از این نقطه تا شهرک طالقان باید 40 کیلومتر دیگر را رانندگی کنید. ابتدای مسیر کفی و بقیه آن کوهستانی است، بعد از یک ساعت به شهرک طالقان می‌رسید.
مسیر شما از خیابان اصلی شهرک به سمت شمال است، بعد از میدان دوم که با مجسمه‌اي در بالای آن مشخص است به سمت راست می‌روید. بعد از خروج از شهرک، جاده شیب‌داری را تقریبا 5 کیلومتر ادامه می‌دهید. از نشانه‌هاي صحیح بودن مسیر آبشار رستورانی با فضایی بزرگ و آلاچیق‌هاي حصیری در سمت راست جاده است که در آن پارکینگ و دیگر امکاناتی از قبیل مغازه، رستوران و سرویس بهداشتی به چشم مي‌خورد، از این مکان تا خروجی روستای کرکبود حدود 2 کیلومتر دیگر باقی مانده است. ورودی روستا در سمت چپ جاده اصلی و با ورودی سربالایی شروع مي‌شود. وارد جاده روستا شده و 2 کیلومتر دیگر باید رانندگی کنید. از آنجا تا آبشار 15 دقیقه زمان باقی مانده است.

کبود مثل کرکبود!

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 20 آذر 1393  10:16 AM
تشکرات از این پست
toloeomid1
toloeomid1
toloeomid1
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1390 
تعداد پست ها : 51
محل سکونت : آذربایجان شرقی

پاسخ به:کبود مثل کرکبود

مکان زیبایی هست. چنین مکانهایی در کشور عزیزمان فراوان هست اما متاسفانه اطلاع رسانی نمیشود تا باعث جذب گردشگر شود.

ممنون از مطلب زیباتون!

فروش انواع جعبه های کادویی فانتزی

کانال هنرکده نرگسی

https://t.me/nargesi_honarha

پنج شنبه 20 آذر 1393  10:23 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها