به گزارش فوتبال-ایتالیا، پس از انتشار شایعات امروز مبنی بر توافق آث میلان و شرکت هواپیمایی امارات، کنفرانس مطبوعاتی باربارا برلوسکونی و تیم کلارک، این موضوع را تایید کرد. برلوسکونی در این باره به خبرنگاران گفت:
"حالا نمی توانم در مورد اعداد صحبت کنم. هر دو طرف نظر مشابهی در مورد ارزش این توافق داشتند و ما از همه چیز راضی هستیم. میلان محبوب ترین تیم ایتالیایی جهان است و این قرارداد برای برند ما مهم بود. شرکت هواپیمایی امارات هم اسپانسر تیم های بزرگی چون آرسنال، پاریسن ژرمن و رئال مادرید است."
"به خاطر حفظ اسرار هر دو طرف، نمی توانم از اعداد بگویم اما می توانم تایید کنم که این قرارداد تا سال 2020 اعتبار دارد. اگر میلان نتایج خوبی کسب کند، ما به منابع بیشتری دسترسی خواهیم داشت. مسائل ورشی باشگاه به آدریانو گالیانی مربوط می شود. هدف ما بازگشت هر چه سریعتر به لیگ قهرمانان اروپاست."
در جریان کنفرانس خبری باربارا برلوسکونی و تیم کلارک، مدیر شرکت هواپیمایی امارات، بحث همکاری احتمالی دو باشگاه در ساخت ورزشگاه جدید مطرح شد. برلوسکونی با تایید این موضوع گفت:
"برای باشگاهی همچون میلان، اسپانسرینگ ورزشگاه بسیار مهم است. سن سیرو فوق العاده است اما فوتبال همواره در حال پیشرفت است و یکی از اهداف ما، احداث استادیوم اختصاصی خواهد بود. مکان های متفاوتی را ارزیابی کرده ایم و این پروژه ادامه خواهد داشت. هواپیمایی امارات درگیر این مسئله است. همکاری بر سر ساخت ورزشگاه جدید، خوب خواهد بود."
تیم کلارک در این باره گفت: "هر چیزی ممکن است. قرارداد بر سر استادیوم جدید آرسنال، بسیار برای ما مهم بود. فکر می کنم در مورد نحوه همکاری و احتمال اسپانسرینگ اسم ورزشگاه، جلساتی با هم خواهیم داشت. این موضوع در آینده مورد بررسی قرار خواهد گرفت."
نظر شخصی:
به نظر من سن سیرو حیفه که دست اینتر تنها باشه .هویت میلان یه جورایی به ستسیرو گره خورده .چه خوب میشد میلان و اینتر با هم ورزشگاه رو به روز کنن.