0

نون خامه اي خوشمزه

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

نون خامه اي خوشمزه

مواد لازم:
شير=سه چهارم پيمانه
آب=نصف پيمانه
آرد الك شده=يك پيمانه
كره =50 گرم
تخم مرغ=4 عدد
نمك= يك پنس
بيكينگ پودر = يك دوم قاشق چايخوري
پودر هل=يك چهارم قاشق چايخوري
وانيل=يك چهارم قاشق چايخوري
خامه فرم گرفته=به مقدار لازم
طرز تهيه :
آب، شير و كره را با هم مخلوط كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا جوش آيد. به محض جوش آمدن مخلوط ( آرد - بيكينگ پودر - هل - وانيل ) را در يك مرحله و سريع به آن اضافه كنيد و به آرامي هم بزنيد تا خمير يكدستي درست شود ( حدود 5 دقيقه هم بزنيد ).
سپس از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد تا خمير كمي سرد شود.
فر را با حرارت 200 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود.
بعد از اينكه خمير كمي سرد شد،‌ تخم مرغها را دانه دانه به خمير اضافه كرده و هم بزنيد. در انتها بايد خمير صاف و يكدستي داشته باشيد.
اكنون خمير را به وسيله قيف و با ماسوره مناسب ( شكوفه بزرگ ) روي سيني فر كه قبلا به وسيله كاغذ روغني پوشانده شده با فاصله قرار دهيد.
سپس نان ها را حدود 15 دقيقه با درجه حرارت 200 درجه سانتيگراد و 15 دقيقه ديگر با 170 درجه سانتيگراد بپزيد تا روي نان ها كاملاً طلايي شود.
نان ها را از داخل فر بيرون آورده و اجازه دهيد تا خوب سرد شود، بعد از سرد شدن كامل در دماي محيط ، خامه شيرين فرم گرفته را از انتهاي نان ها به وسيله قيف تزريق كنيد.

سه شنبه 16 آذر 1389  10:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها