0

"زنده باد بهار" شعار جریان انحرافی است

 
sadeghfafi
sadeghfafi
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2257
محل سکونت : خوزستان

"زنده باد بهار" شعار جریان انحرافی است

 

"زنده باد بهار" شعار جریان انحرافی است


 
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اتفاقی که در قم افتاد یک اتفاق کوچک علیه رئیس مجلس شورای اسلامی نیست و اگر دستگاه امنیتی با عاملان این اتفاق برخورد نکند ما باید منتظر فتنه‌ای بد‌تر از سوی جریان انحرافی باشیم.

سیدحسین نقوی حسینی درخصوص اظهار نظر اخیر احمدی‌نژاد خطاب به مقامات آمریکایی مبنی بر اینکه« اگر اسلحه را از روی مردم بکشید خودم با شما گفت‌و‌گو می‌کنم »به ایلنا گفت:مقامات آمریکایی اخیرا دست به یک فریب بین المللی زدند و تلاش می‌کنند با اظهارنظر غیرواقعی افکار عمومی را فریب دهند و نشان دهند که اهل مذاکره و گفتگو هستند این در حالی است که سیاست تهدید و فشار را با شدت هر چه بیشتر دنبال می‌کنند.

وی ادامه داد: به همین جهت رهبری در اظهارات اخیرشان مطرح کردند که این نوع  اظهارنظر سبب نشود که ساده لوحان فکر کنند واقعی است. باید دانست که آمریکا به دنبال مذاکره نیست و برای فریب افکار عمومی مذاکرات را مطرح می‌کند و ما نباید ساده لوحانه با این اظهارنظر‌ها برخورد کنیم.
به گفته این نماینده مجلس همه باید توجه داشته باشند مذاکره با آمریکایی‌ها نه امکان پذیر بوده و نه در جهت منافع ملی است.
نقوی با بیان اینکه رهبری تنها می‌تواند در مورد مذاکره با آمریکا اظهارنظر کند، تصریح کرد: مذاکره با آمریکا و اظهارنظر در مورد آن صرفا از سوی مقام معظم رهبری صورت می‌گیرد و هیچ کس حق ندارد غیر از ایشان اظهارنظر کند فقط ایشان هستند که می‌توانند تکلیف را روشن کنند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه در واکنش به حمله حامیان احمدی‌نژاد به رئیس مجلس در حرم حضرت معصومه عنوان کرد: مقام رهبری فرموده‌اند هر کس تا انتخابات احساسات مردم را جریحه دار کند خائن است موارد جریحه دار کردن، ایجاد تنش و آشوب چه مواردی است؟ اینکه یک ملت حماسه پرشور آفریده است و باعث مغلوب شدن هماورد جهانی شده است و اینکه عده‌ای دیگر بدنبال آشوب و ایجاد درگیری هستند معنایش چیست؟
وی در ادامه گفت: اهانت به رئیس قوه در نظام جمهوری اسلامی معنایش چه می‌تواند باشد؟ من اعتقاد دارم ما باید منتظر فتنه جدید باشیم که جریان انحرافی آن را مدیریت می‌کند. فتنه این بار دست اصلاح طلبان نیست بلکه تحت سلطه جریان انحرافی خواهد بود.
نقوی حسینی در ادامه ضمن اشاره به این نکته که« زنده باد بهار، شعار جریان انحرافی است»خاطرنشان کرد: اتفاقی که در قم افتاد یک اتفاق کوچک علیه رئیس مجلس شورای اسلامی نیست و اگر دستگاه امنیتی با عاملان این اتفاق برخورد نکند ما باید منتظر فتنه‌ای بد‌تر از فتنه ۸۸ از سوی جریان انحرافی باشیم.
نماینده مجلس نهم شورای اسلامی با تاکید براین نکته که آشوب طلبی در روز حماسه ملت ایران خیانت محسوب می‌شود افزود: اگر کسی خطایی کرده نظام مرجع قانونی دارد. خوراک درست کردن برای رسانه‌های بیگانه و جلب توجه رسانه‌ها به این حادثه سخیف خیانت به جمهوری اسلامی است.
 
بازگشت به ابتدای صفحه
سه شنبه 24 بهمن 1391  12:33 PM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
sadeghfafi
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2257
محل سکونت : خوزستان
سه شنبه 24 بهمن 1391  12:45 PM
تشکرات از این پست
ali201355
ali201355
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 792
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

پاسخ به:"زنده باد بهار" شعار جریان انحرافی است

باید خیلی مراقب و مواظب باشیم

سه شنبه 24 بهمن 1391  1:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها