0

دختران چادری یا مانتویی؟؟

nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1442

پاسخ به:دختران چادری یا مانتویی؟؟

امنیت رو که خود خواهرا بیان دربارش  توضیح بدن.

ولی در مورد چادری یا مانتویی بودن حرف دارم. اگه می خوان چادری باشن، شل و ول نباشن که راحت چادرشون رو باد بزنه و... و اگه مانتویی هستند حجاب داشته باشند. حجاب فقط پوشیدن مو و پوست نیست، حجاب پوشیدن برجستگی ها هم هست. من معتقدم که دخترا از عکس العمل پسرا در برابرشون خبر ندارند، حتی اگر براشون توضیح بدهند. چون طرز تفکر در این مورد ، میل درونی و نوع لذت خواهی شون و... با هم فرق داره و دخترا اصلاً درک نمی کنن ما پسرا رو.

شنبه 9 دی 1391  9:09 AM
تشکرات از این پست
javid1000
mahdtin
mahdtin
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 17

انحطاط کم کم خودشو نشون میده.یه مثال بزنم.اگه شما 1 درجه از یه مسیر منحرف بشی هیچکس حتی خودت متوجه نیستی اما وقتی مسافت زیادی رو طی کنی انقدر از هدفت دور میشی که واقعا میشه گفت گم شدی.اوایل که همه خانمای ما چادری بودن اومدن گفتن مگه مانتو حجاب نیست.از همونجا شروع شد.کم کم از سر آستینا زدن بعد پاچه شلوارا و کوچک شدن روسری ها.بدونید شیطان آهسته قدم برمیداره.1درجه منحرفمون میکنه بقیش با خودمون.ولی با اون دوستمون هم که فرمودن اگه چادر..محکم.احسنت به شما.چون این روزا چادر مظلوم واقع شده.بعضی ها برا برخی اهداف سرشون میکنن.

شنبه 9 دی 1391  9:27 AM
تشکرات از این پست
javid1000
mahdtin
mahdtin
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 17

آیا اسلام ما اسلام سیب زمینی است؟

شاید تعجب کنید ولی اسلام ما شده اسلام سیب زمینی!!چرا؟تا سیب زمینی گرون میشه دینو انقلاب و همه میشن بد!!تا میوه ارزون میشه همه چیز میشه خوب!!!به خاطر همین اخلاق ما مردم هم هست که داره ازمون سوء استفاده میشه.تاحالا فکر کردین چرا دمه انتخابات حقوق میره بالا،سهام عدالت و سیب زمینی رایگان پخش میشه؟چند وقت پیش رفته بودم میوه بخرم قیمتا رو که دیدم کلی با خودم نق زدم سر انقلاب و عقایدم.یکم که آرومتر شدم دیدم اشتباهی که کردم.آیا به منم میشه گفت مسلمون؟منی که با گرون شدن سیب زمینی اینقدر اعتقاداتم ضعیفه که همه چیزمو می خوام فدای همین سیب زمینی پیاز کنم من شیعه هستم؟از این قضیه من 6 ماهی میگذره و من خیلی تمرین کردم که همه چیزو به اعتقاداتم وصل نکنم.تا حدودی هم موفق شدم.اعتراض به گرونی سر جای خودش عقایدمون هم سر جاش.یکم تمرین کنید.ارزش ما شیعیان بالاتر از اینه که اعصابمون بابت این مسائل خرد بشه.فراموش نکنید خدا تو قرآن گفته رزق و روزی شما با من.پس نگران نباشید.موفق باشید.

شنبه 9 دی 1391  9:30 AM
تشکرات از این پست
iran313 javid1000
takedel
takedel
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 15

چادر مثل ی دژ محکم میمونه واسه ما دخترا ولی بعضیا همه چیزه این چادرو بردن زیر سوال !و در کل از نظر من جسم هرزه هزار بار مقدس تر از روح هرزه هست.و ن تنها ما دخترا بلکه پسرا هم باید عفت داشته باشن اگه عفت ما دخترا چادر باشه پسرام باید هوای چشماشونو داشته باشن.چ بسا دخترایی ک چادرین و هرکاری میخان میکنن و چادر واسه جلب اعتماد مردم میپوشن واسه اینکه گندکاریشونو یجوری بپوشونن,و همینطور پسرایی رو دیدم تو دانشگاه ک یقه اخوندی میپوشنوظاهرشونو حفظ میکنن  و دریغ از یکم حیا,متاسفم واسه کسایی ک روحشون مورد داره وگرنه ظاهر ک مهم نیس.البت قصد جسارت ب بقیه نباشه هستن کسایی ک هم جسمشون پاکه هم روحشون.

یک شنبه 10 دی 1391  8:52 PM
تشکرات از این پست
javid1000
meisamrah
meisamrah
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 43

توجه دارید هیچ خانومی نظر نداده اونی که واقعا باید مخاطب باشه اصلا توباغ نیس...

دوشنبه 11 دی 1391  4:52 PM
تشکرات از این پست
javid1000
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

نقل قول meisamrah

توجه دارید هیچ خانومی نظر نداده اونی که واقعا باید مخاطب باشه اصلا توباغ نیس...

امام صادق علیه السّلام فرمودند:
لا ينبَغي للمَراةِ ان تَجْمَرَ ثَوْبَها اذا خَرَجتْ مِنْ بَيْتِها.
براي زن هنگامي که از خانه اش خارج مي شود، شايسته نيست لباس هاي خود را زينت دهد.
من لا يحضره الفقيه، ج 3، ص 440

منبع : سايت راسخون

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

دوشنبه 11 دی 1391  5:14 PM
تشکرات از این پست
javid1000
takedel
takedel
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 15

پ من چی بودم؟takedelخانومه دیگه.

دوشنبه 11 دی 1391  11:04 PM
تشکرات از این پست
iran313 javid1000
fatemeh_fnp_1997
fatemeh_fnp_1997
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 550

از لحاظ امنیت به نظر من چادری خیلی بهتره !!!و تازه اگر هم چادری باشه هر کسی نمی تونه بهش نزدیک بشه در ضمن بعضی از دخترا طوری چادر می پوشن که انگاری دارن اون رو یدک می کشن و من معتقدم این جور از دخترا اگر چادر نپوشن خیلی سنگین ترن!!!!!!!

!!!!از دیروز پند بگیر برای امروز زندگی کن و به فردا امیدوار باش

شنبه 23 دی 1391  4:29 PM
تشکرات از این پست
javid1000
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2659

به نظر من چادر مقدسه.شخصی که چادر به سر میکنه هم در حریم مقدسی قرار میگیره.واسه همین امنیتش تامین میشه.شخصی که چادر رو میپوشه و بازم نمیشه بهش گفت محجبه مثل شخص مریضی میمونه که علاوه بر خوردن داروهاش چیزایی که براش مضره رو هم میخوره.اونایی که میگن چادر مهم نیست مهم دله شخصه و اگه پاک باشه نیازی به چادر نیست باید بدانند که رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون... .

شنبه 23 دی 1391  6:49 PM
تشکرات از این پست
tahmores javid1000
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

همون طوری که  مروارید تو صدف  محیط امنی داره چادر هم برای زن مثل صدف  البته   در جامع امروزی بیشتر مردم  مانتو رو ترجیح میدن

شنبه 23 دی 1391  7:08 PM
تشکرات از این پست
s4d3gh javid1000
دسترسی سریع به انجمن ها