درخواست کمک دارم
با سلام بنده یک وبلاگ داشتم که متاسفانه به دلیل بی توجهی بنده و اینکه هر کسی که ثبت نام میکرد میتوانست درج مطلب کند این وبلاگ حاوی تصاویر مستهجن شده بود واسه من درد سرهای زیادی بوجود اورد میخواتم ببینم ایا کسی نرم افزاری میشناسه که بشه فهمید چگونه ،از کجا و توسط چه شماره و ای پی منتشر شده است
مدیر تالار شخصیت ها
پاسخ به:درخواست کمک دارم
با سلام
دوست عزیز سوال شما در اسرع وقت پاسخ داده می شود ولی فکر کنم که بهتر باشد این سوال را در قسمت سوال کن پاسخ بگیر این انجمن قرار بگیرد
با تشکر
mahdi.mohammadi522@yahoo.com
کانون فرهنگی هنری شهید ترابی
مسجد امام خمینی (ره) شهرستان خمین
درود...
آیپی رو می تونید از مدیر سیستم وبلاگ دهی بگیرید و حدود منطقه ی اون را بفهمید
توصیه ی من به شما اینه که سریعا وبلاگ تون رو غیر فعال کنید تا بیشتر از این کار خراب نشده
هنر وبلاگ نویس ، خلق محتواست نه تقلید آن
سعی می کنم تا حد معقول از تجربیات دیگران استفاده کنم. حد معقول یعنی نکات مثبت هر تجربه؛ که باعث پیشرفت می شود. اگر با تمام وجود تلاش می کنید، هیچوقت به خود این تفکر را راه ندهید که پیشرفت نخواهید کرد.
بستگی به سیستم وبلاگ نویسی که از آن استفاده می کنید، دارد. با پشتیبانی آن سایت تماس بگیرید و موضوع را در میان بگذارید.
نرم افزاری برای این کار سراغ نداریم ولی احتمالا آی پی را بتوانند در اختیارتان قرار دهند.
شما می توانید از خود سرویس وبلاگ دهیتان کمک بگیرید و از ای پی های مربوطه ( که خودشان دارند ) شکایت کنید