یورگن کلینزمان سرمربی تیم ملی ایالات متحده آمریکا دیدار شب گذشته ماینتس مقابل نورنبرگ را از نزدیگ نظاره گر بود
DFB.ir- نخستین دیدار هفته یازدهم بوندس لیگا شب گذشته با برتری 2 بر 1 ماینتس مقابل نورنبرگ به پایان رسید و شاگردان توچل توانستند با این پیروزی موقتا به رتبه 5ام جدول صعود کنند.
اما از حواشی مهم این بازی حضور یورگن کلینزمان در استادیوم شهر بوروشوگ بود. کیلینزی از نزدیک دیدار دو تیم را نظاره گر بود و پس از پایان دیدار دو تیم با استقبال خبرنگاران آلمانی مواجه شد و به برخی از سوالات آن ها پاسخ داد.
کیلینزی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که نظر وی را در مورد تیم ملی و یوگی لوو پرسیده بود با ستایش از عملکرد لوو پس از جدایی وی از تیم ملی آلمان گفت: من با یوآخیم لوو در تماس هستم و معمولا در زمان های استراحت بازی ها و خبرهای تیم ملی آلمان را دنبال می کنم اگر شما به رشد و پیشرفتی که تیم ملی داشته است نگاه کنید کار بزرگ لوو را متوجه خواهید شد."
او در ادامه با اشاره به بازی آلمان و سوئد و تساوی شگفت انگیز 4 بر 4 گفت:" این دیدار در دنیای فوتبال یک استثنا بود و شما در مورد آن کاری نمی توانید انجام دهید مگر آنکه تنها با بازگشت به آن بازی لبخند بزنید."
او در مورد حضور خود برای تماشای دیدار بوندس لیگایی ماینتس برابر نورنبرگ گفت:" تیم ملی ایالات متحده چهارشنبه یک بازی دوستانه در روسیه انجام خواهد داد و ما به فرانکفورت آمدیم تا بازیکنانمان به ما بپیوندند و در این بین با توجه به فرصتی که ایجاد شد توانستم به بروشوگ بیایم و بازی ماینتس و نورنبرگ را از نزدیک تماشا کنم."
او در پایان از شرایط بایرن و اخباری که در مورد اختلاف او با هوینس پس از اخراج از بایرن مطرح شده بود پرداخت و گفت:" بایرن در بوندس لیگا کاملا مسلط نشان داده و نسبت به فصل گذشته قدرت مند تر شده است. حضور و درخشش تیم های بوندس لیگایی خصوصا بوروسیا دورتموند در لیگ قهرمانان نیز برای من بسیار خوشحال کننده بود.
در زمان حضورم در بایرن من هیچ دشمنی با کسی نداشتم و پس از جدایی هم ندارم با اولی هوینس درگیری نداشتم و تنها گاهی نظراتی متفاوت نسبت به هم داشتیم