0

حمایت از تولید

 
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

حمایت از تولید

تهران - وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: شانزدهمین جلسه کار گروه حمایت از تولید به منظور بررسی مشکلات برخی از صنایع و رفع مشکلات کارگران صنایع نساجی کشور در محل این وزارتخانه تشکیل شد.

گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایرنا به نقل از شبکه اطلاع رسانی وزارتخانه یاد شده، این نشست به ریاست وزیر صنعت، معدن و تجارت تشکیل شد و در آن مصوبه وزارت کار و امور اجتماعی سابق درباره سخت و زیان آور شناخته شدن برخی از واحدهای صنعت نساجی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بر اساس این مصوبه، مقرری بیمه بیکاری شاغلان و کارهای سخت و زیان آور بخش نساجی که با اتمام دوره پرداخت مقرری یاد شده بازنشسته می شوند، به عنوان سوابق بیمه ای مشاغل سخت و زیان آور تلقی و در محاسبه سنوات خدمت برای صدور احکام بازنشستگی پیش از موعد محسوب خواهد شد.

در این نشست مقرر شد که بار مالی ناشی از اجرای مصوبه مذکور ظرف مدت یک هفته به هیات دولت اعلام و بر اساس آن به معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری منعکس شود.

همچنین مقرر شد که تعداد واحدهای مشمول و تعداد کارکنان مربوطه در این مصوبه نیز مشخص و به دبیر هیات دولت اعلام شود و با یک گروه بندی مناسب بلافاصله در قالبهای مختلف از جمله تامین بودجه و سهام و غیره اجرا شود.

علی صدوقی دبیر هیات دولت نیز در این نشست تاکید کرد: برای اجرای این مصوبه باید محاسبات لازم از سوی سازمان حسابرسی صورت گیرد و این سازمان تایید لازم را در این زمینه انجام دهد.

در این نشست مشکلات مربوط به نساجی مازندران نیز بررسی شد و نماینده سرمایه گذار خارجی نساجی مازندران نیز به بیان دیدگاه طرف خارجی در این مورد پرداخت و مقرر شد جمع بندی مشکلات نساجی مازندران پس از طرح در کار گروه تخصصی در جلسه آینده کار گروه حمایت از تولید مطرح و مصوبه لازم پیشنهاد شود.

شانزدهمین جلسه کار گروه حمایت از تولید با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور کسب و کار، معاون امور صنایع و اقتصادی وزارت صنعت، معدن و تجارت، دبیر هیات دولت، رییس کل سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران، نماینده سازمان تامین اجتماعی و وزارت تعاون، کار و رفاه، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران و نیز استاندار استان اصفهان و دیگر مسئولان ذیربط تشکیل شد.

.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

سه شنبه 21 شهریور 1391  4:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها