0

قضاوت

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

قضاوت

تابحال کسی شماروشاهدگرفته ،یابصورت داور؟یاقضاوت درامری؟

تاچه حدتوانستیدبه دوطرف کمک نمائید؟

آیاهمه قضاوت راعادلانه درنظرمی گیرند؟

آیاتاحالابابرخورداول باشخصی سریع قضاوت نموده اید؟نظردهید:

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 13 شهریور 1391  11:00 AM
تشکرات از این پست
architect0811 fatemeh313 nikbakht88 aftab210
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

پاسخ به:قضاوت

توی این دوره زمونه هر کس برا خودش یه قاضی شده متاسفا با اولین برخورد یه نفر رو به عرش میبرن و یکی رو به زیر زمین یا اینکه به خاطر دوستی و آشناییت بدون ترس از خدا قضاوت نادرست میکنن.آخه ارزش این رو داره اگر یه نفر در مورد خودشون این کار رو بکنه چه حالی میشن؟

امیرمومنان علیه السلام

💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید

زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند 

❗️آنگاه دعا مى كنيد
 و دعايتان مستجاب نمى شود، 

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

دوشنبه 13 شهریور 1391  5:24 PM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon nikbakht88 aftab210
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

با عرض سلام خدمت دوستان گل راسخونی.

قضاوت در رابطه با دیگران از پیش داوری سرچشمه می گیرد.

آدمی به لطف ارتباطات مکرر خویش پس از مدتی با برخورد با هرکس از وی برداشتی در ذهن می دارد و

حال زمانی که با دیگری که تقریباً همان خصوصیات را داراست مواجه می شود همان قضاوت را با وی می کند.

من خود همیشه سعی می کنم در برخوردهایم از قضاوت جلوگیری کنم چرا که این مورد از درک متقابل و تفاهم پیشگیری می کند.

به یاد داشته باشیم نمی توان از همه ی گل ها به علت اینکه خار دارند متنفر باشیم.

بهترین ها و زیباترین ها را برایتان خواهان و خواستارم.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

سه شنبه 14 شهریور 1391  8:03 PM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon nikbakht88 aftab210
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

گروه اینترنتی ایران ســــان | www.IranSun.net

پس از رسيدن يک تماس تلفنی برای يک عمل جراحی اورژانسی، پزشک با عجله راهی بيمارستان شد ،او پس از اينکه جواب تلفن را داد، بلافاصله لباسهايش را عوض کرد و مستقيم وارد بخش جراحی شد .

او پدر پسر را ديد که در راهرو می رفت و می آمد و منتظر دکتر بود. به محض ديدن دکتر، پدر داد زد: چرا اينقدر طول کشيد تا بيايی؟ مگر نميدانی زندگی پسر من در خطر است؟ مگر تو احساس مسئوليت نداری؟

پزشک لبخندی زد و گفت: “متأسفم، من در بیمارستان نبودم و پس از دريافت تماس تلفنی، هرچه سريعتر خودم را رساندم و اکنون، اميدوارم شما آرام باشيد تا من بتوانم کارم را انجام دهم “.

پدر با عصبانيت گفت:”آرام باشم؟! اگر پسر خودت همين حالا توی همين اتاق بود آيا تو ميتوانستی آرام بگيری؟ اگر پسر خودت همين حالا ميمرد چکار ميکردی؟”
پزشک دوباره لبخندی زد و پاسخ داد: “من جوابی را که در کتاب مقدس انجيل گفته شده ميگويم” از خاک آمده ايم و به خاک باز می گرديم، شفادهنده يکی از اسمهای خداوند است ، پزشک نميتواند عمر را افزايش دهد ، برو و برای پسرت از خدا شفاعت بخواه ، ما بهترين کارمان را انجام می دهيم به لطف و منت خدا .

پدر زمزمه کرد: (نصيحت کردن ديگران وقتی خودمان در شرايط آنان نيستيم آسان است )

عمل جراحی چند ساعت طول کشيد و بعد پزشک از اتاق عمل با خوشحالی بيرون آمد ” خدا را شکر! پسر شما نجات پیدا کرد”

و بدون اينکه منتظر جواب پدر شود، با عجله و در حاليکه بيمارستان را ترک می کرد گفت :” اگر شما سؤالی داريد، از پرستار بپرسيد”

پدر با ديدن پرستاری که چند لحظه پس از ترک پزشک ديد گفت: “چرا او اينقدر متکبر است؟ نمی توانست چند دقيقه صبر کند تا من در مورد وضعيت پسرم ازش سؤال کنم؟”
پرستار درحاليکه اشک از چشمانش جاری بود پاسخ داد :” پسرش ديروز در يک حادثه ی رانندگی مرد ،وقتی ما با او برای عمل جراحی پسر تو تماس گرفتيم، او در مراسم تدفين بود و اکنون که او جان پسر تو را نجات داد با عجله اينجا را ترک کرد تا مراسم خاکسپاری پسرش را به اتمام برساند.”

هرگز کسی را قضاوت نکنيد چون شما هرگز نميدانيد زندگی آنان چگونه است و چه بر آنان ميگذرد يا آنان در چه شرايطی هستند.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 15 شهریور 1391  1:27 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 farshon fatemeh313 architect0811 aftab210
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول abdo_61

سلام و تشکر

هر چند این داستان چندین بار فقط در تالار گفتگوی آزاد نقل شده بود، بخاطر جذابیت و بجایی آن از حذف آن صرفنظر می کنم. امیدوارم برای ما درس عبرتی شود.

موفق باشید.

چهارشنبه 15 شهریور 1391  11:21 PM
تشکرات از این پست
farshon architect0811 abdo_61 aftab210
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

من خودم بلشخصه شاهدوگواه برای کسی شدم ثواب داردامادردسرهم روش . بعنوان داورسعی می کنم دراین مقوله وارد نشوم چون شرایطی داردکه من حائزآن نیستم . قضاوت درامری روهم بایدبه شخص کاردان سپرد که هم دردستگاه قضاباشدوهمعادلانه قضاوت نماید درموردکمک به دیگران واقعا" اگرببینم بنده خدایی کارش گیراست به اوکمک می کنم  وازقضاوتهای عجولانه هم بایدخودداری کردوسریع تصمیم نگرفت.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 18 شهریور 1391  8:08 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 aftab210
aftab210
aftab210
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 423

قضاوت کار ما نیست پس تا اونجایی که می تونم دخالت نمی کنم مگر ...

وقتی می بینم زائرا دارن می رن به کربلا
یه آه سردی می کشم فقط می گم: من چی خدا؟

شنبه 18 شهریور 1391  8:39 PM
تشکرات از این پست
farshon
دسترسی سریع به انجمن ها